Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki biznes

JAKI BIZNES POLECACIE? MAŁA FIRMA?

Polecane posty

Gość jaki biznes
up

Gość reerrrrrtojaaaaaaa
nie pchaj sie we franczyzę w kolporterem, duuuuuzo negatywnych opini :o moze lumpeks ale z taką ekskluzywną odzieża

Gość jaki biznes
up up

Gość DEDYKOWANY PRZEZ UE
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość jaki biznes
up

Gość Serwis
Sprzedaż kosiarek,pilarek,odśnieżarek,glebogryzarek,kultywatorów + serwis. Dobry biznes.Mój znajomy ma w Łukowie .Klientów 30-40 dziennie.Sprzedaż kosiarek na wiosnę 15 szt dziennie.Jesienią pilarki(najdrobniejsza naprawa 100 zł.)Zimą odśnieżarki.Teraz już ludzie nie używają łopaty.Sprzedaje się na kredyt który klienci biorą w banku.Oni tobie płacą gotówkę a sami spłacaja raty.Stawiasz tablice reklamowe i klienci walą do ciebie.Zatrudniasz mechanika lub bierzesz ucznia.

Gość gość
Ja postawiłam na zakład fryzjerski. Akurat w mojej dzielnicy było zapotrzebowanie na taki lepszy, nowocześniejszy a jednocześnie z odpowiednio wyważonymi cenami. Każdej firmie przyda się coś, co pozwoli jej zaistnieć na rynku konsumenckim. Ważną rzeczą w takim przypadku jest postawić na dobrą reklamę. Jak zaczynałam rozwijać swój zakład fryzjerski rok temu - nie miałam pojęcia co i jak i trochę to wszystko kulało przez pierwsze miesiące - ulotki nic nie dawały, więc postawiłam dodatkowo na reklamę w internecie. Zwróciłam się do agencji marketingowej BIZTARGET.PL i oni zajęli się promocją mojej firmy w sieci- odpowiednim pozycjonowaniem strony www, marketingiem szeptanym, promocją profilów zakładu w mediach społecznościowych typu facebook itp. Teraz po dobrych kilku miesiącach współpracy mam klientów ewidentnie pozyskanych w ten sposób. To się po prostu przekłada na zysk. Wielu z nich mówi, że znaleźli mnie na fb lub czytali pozytywne opinie na temat zakładu na forach. I tak to się załatwia, a zadowolony klient sam zostawi pozytywną opinię w sieci, która już tam zostanie

Gość Nakamura41
Jakby ktoś był zainteresowany rozpoczęciem swojej działalności, to polecam zerknąć tutaj http://bestmap.pl . Osobiście polecam jakiś outsourcing.