Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysikkk

myślę o śmierci

Polecane posty

Gość rysikkk

moje zycie nei ma sensu:(

Gość bezapelacyjnie................
moje tez pomimo tego zyje na złosc tym skurwysynom którzy chca mnie stad wykurzyc:)

Gość majeczkaaaaaa
dlaczego co sie stalo? Myslisz tak bo masz dzisiaj dola?

Gość kazdy mysli o smietrci
takze ci, ktoych zycie ma sens, taka kolej rzeczy

Gość mimooooooo
RYSIKKK JAKI MASZ POWOD???????

Gość rysikkk
nie ja myślę tak od dawna teraz pracuje w Warszawie w sekcji prewencji Policji\ nie mam nikogo bliskiego,żadnych przyjaciół,znajomych jedyną moją rozrywką jest medycyna i historia. cięzko mi zniesć to wszystko

Gość rysikkk
myślę o śmierci, bo jestem nekrofilem i marzę o seksie z trupem... chciałbym żeby już ktoś umarł, żebym mógł mu wsadzić... :( ale wszyscy żyją :(

Gość rysikkk
nasi przełożeni mają nas za nic u nas w firmie w ogóle nie ma urlopów\ jestem przemęczony kobiety nie znajdę bo jestem brzydki

Gość werkaa
dla mnie zycie nieraz tez nie ma sensu... ale pozniej zawsze jest lepiej , trzeba dzialac a nie zamknac sie w czterech scianach i nic nie robic tylko ciagle uzalac sie nad soba. trzeba popatrzyc inaczej na swiat i ludzi ktorzy nas otaczaja... trzeba sie otworzyc... moze jakaś nowa znajomośc hmmm?? : )

Gość werkaa
jak bedziesz tak myslec to napewno zadnaa na Ciebie uwagi nie zwroci... nie dla wiekszosci kobiet wyglad jest najwazniejszy tylko charaktek... po co jej piekny jak bedzie glupi albo bedzie ja bil... wnetrze jest najwazniejsze przynajmniej dla mnie...... ech .. nie patrz tak pesymistycznie na wszystko

Gość rysikkk
werkaa jestem policjantem i uwierz mi że trochę w życiu widziałem codziennie sie jeżdzi na interwencję bo facet bije kobietę i nie sa to tylko jakieś meliny

Gość PAKAbleSOLONYCHbleORZESZKÓWble
Stary, co ty gadasz... Nie wmawiaj sobie że jesteś brzydki, bo będziesz się czuć z tym źle... Znam naprawdę różnych facetów (grubych, małych, kanciastych), a na prawdę nie są samotni!!! Więc nie mów tak o sobie.. że nikt cię nie będzie chciał... Nie jedna kobieta zamiast pięknisia wybrałaby równego gostka na poziomie .. tylko właśnie.. nie bądź dupkiem!!! Będziesz mieć kobietę, od razu ci będzie się lepiej rano wstawało :) I nie myśl o śmierci, tylko zacznij o życiu! :)

Gość werkaa
rozni sa ludzie... nie mowie ze kazdy niczego sobie facet jest tyranem. Sa dobrzy ludzie na tym swiecie.

Gość rysikkk
zacząłem już kończyć pewne sprawy ostatecznie uwazam że jestem podłym człowiekiem i moje miejsce jest na cmentarzu,że taki człowiek jak ja nie zasłużył na to aby żyć.

Gość werkaa
jeju ale masz samoocene... niby co takiego robisz ze tak o sobie uwazasz?

Gość rysikkk
po prostu taki jestem:(

Gość jak zwykle przesadzasz
albo to zwykła prowokacja to że uważasz sie za nieatrakcyjnego to jedynie Twoja subiektywna ocena, komuś możesz wydawać się przystojny skoro jesteś policjantem to zakładam że musisz spełniać jakieś warunki fizyczne czyli odpowiedni wzrost, budowę ciała, sprawność fizyczną.... czyli prawdopodobnie masz w sobie cechy które mogą sie podobać kobietom.... a to że masz o sobie inne mniemanie to jedynie Twoja niska samoocena postaraj się aktywnie poszukać partnerki, może jakieś biuro matremonialne ? ogłoszenia ? w dużych miastach są specjlne imprezy dla samotnych, moze warto by się było rozejrzeć ?

Gość werkaa
jaka najpodlejsza rzecz zrobiles w swoim zyciu hmmm??

Gość werkaa
popieram wypowiedz powyzej: ) : ) zawsze jest jeszcze internet a kobiet jest na tym swiecie bardzo suzo i napewno ktoras bedzie Cie uwazac za przystojnego faceta

Gość rysikkk
urodziłem się:( dzisiaj w polciji nie ma limitu wzrostu planowałem się uczyć niemieckiego ale mój szef powiedział że w policji i tak mi się to nie przyda..

Gość jak zwykle przesadzasz
coraz bardziej przekonuję się do tego że to prowokacja.... więc przestań wymyślać, chyba nie masz zamiaru popełnić samobójstwa bo szef idiota nie chciał byś się uczył języków obcych.... przestań się nad sobą użalać, chcesz poznać kogoś to zrób coś w tym kierunku, panna sama z nieba Ci nie spadnie....chociaż nigdy nie wiadomo.... może wypadnie jakaś z balkonu jak będziesz jutro na prewencji....jak będziesz miał farta to jeszcze się okaże że jest atrakcyjna, umie gotować i ma dobry charakter ;-)

Gość rysikkk
moje życie jest prowokacją nie mogę mieć kobiety bo jestem inpotentem

Gość werkaa
hmmm.., kazdy ma prawo zyc , i zyc tak jak mu sie podoba, kazdy jest inny ma inne upodobania , jezeli chcesz mozesz sie uczyc dla siebie nie?? rob co chcesz w zyciu . kiedy ostatni raz umowiles sie z jakas kobietą? trzeba cos z tym zrobic moze jak zwrocisz uwage jakiejs kobiety twoja samoocena zniemi sie na lepsze... ale jezeli nic z tym nie zrobisz to sama nie przyjdzie ... musisz wziac sie w garść a nie ciagle myslec jaki ty to jestes zly ,,, brzydki,,, i podly :)

Gość rysikkk
problem w tym że zadna nigdy nie chciała się ze mną umówić moja decyzja o śmierci pewnie zdziwi nieco znajomych ale będzie to włąściwa decyzja w mojej opinii.

Gość nudna prowokacja
na pocieszenie dodam że po kilku latach od ślubu w małym odsetku małzeńśtw jest udany seks więc niczego nei tracisz

Gość rysikkk
dla mnie to nie ma już żadnego znaczenia. ja już jestem martwy:(

Gość nigdy nie lubiałam policji
:)

Gość a kogo to ochodzi
że umrzesz