Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysikkk

myślę o śmierci

Polecane posty

Gość werkaa
ja tez nie lubie ale kazdy ma swoje uczucia swoje problemy... i kazdy jest tylko czlowiekiem niezaleznie jaki zawod wykonuje ,... jezeli chcesz umrzec to zrob jak uwazasz ... tylko zycie jest tylko jedno i nie wiadomo co moze zdarzyc sie jutro... moze poznasz jakas babke ... moze cos sie dobrego przytrafi,,, moze bedziesz mogl komus pomoc... patrzysz tylko na wady zycia ludzkiego nie potrafisz popatrzec z innej strony na to co Cie otacza... łejjj,,, ile razy ja myslalam sie zabic ... zawsze bylam taka marionetka , brzydula taka , kazdy mna pomiatal, wszyscy mieli mnie gdzies... bo byłam jakas "inna" , mialam chlopaka ktory mnie gwalcil , nie odeszlam bo bylam marionetka. dopiero potem przejrzalam i postanowilam zyc inaczej , sama sie podnioslam, postanowilam nie patrzec sie na innych /// potem poznalam wspanialego faceta , nie myslalam ze ktorys kiedykolwiek na mnie zwroci uwage, wczesniej wzielam sie za siebie inny styl siłownia , pokazal mi czym jest prawdziwe szczescie, teraz mam duzo znajomych, przyjacioł , pokazalam sie taka jaka byłam.,.. przedtem bylo dlatego ze balam sie zyc balam sie oponii innych .. teraz mnie to wali chce byc soba i tyle i inni mnie akceptuja a jesli im cos nie pasuje niech ze mna nie gadaja i po problemie . takze moze to cos do Ciebie przemowi jesli nie , trudno. ale ja wierze ze jesli sie chce to mozna poruszyc nawet gory.

Gość ryssiik
będę kolejnym samobójcą ktoś nim musi być/ tak siebie strasznie nienawidzę.

Gość werkaa
twoje zycie twoja sprawa.

Gość ryssiik
no widzisz i już się zgadzamy:) jakoś mi już lzej kiedy podjąłem decyzję.

Gość chh. Ci na grób
:D

najgorsze co możesz dla siebie zrobić to się rozczulać się nad sobą

Gość ryssik
dlatego trzeba podjać męską decyzję.\jestem nieprzydatny nikomu\\ gdy zginę nikt tego nie zauwazy\ nikomu nie będzie mnie brak

Gość zyjeByUmrzec
ALe na chuj w ogole myslec o tym zyciu skoro i tak umrzemy wszyscy Policjanci konfidenci nawet Ci co pomagali pomagaja i beda pomagac ludziom ja chcilbym zasnac i sie nie obudzic nie zyc po smierci po prostu starcic dusze i swiadomosc !

Gość zyjeByUmrzec
A czlwoiek nawet jak chce umrzec to ma lepszsa psychike i swaidomosc :)) niczego sie nie boi patrzy prawdzie w oczy a nie boi sie dlatego gdyz jak chce umrzec to chodz zyje 99% mozgu mysli o smierci czyli zyje oddycha chodzi 1 % mysli o pozostalym zyciu reszta wypelnia jego glowe smierc

Gość 57575
nie ma to jak śmierc, smierc jest sensem zycia..

Gość minnie19
57575 jak się rozruszałeś!!!!!!!!!!!! jestem pełna podziwu............