Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona Palacza

mąż - palacz dopalaczy !

Polecane posty

Gość Żona Palacza

mój mąż lubi palić różne specyfiki ze sklepów zwanych "dopalacze", wszystko byłoby OK gdyby nie to że to jest drogie, za 1 gram płaci od 30 do 50 zł... wiem że go nie zmusze do tego żeby przestał palić ale chciałabym żeby to chociaż ograniczył np. do weekendów. Nasz budżet domowy traci na tym około 300-400zł miesięcznie. Ma ktos podobny problem??

Gość h plus h
zapytaj go jak to sie ma do potencji

Gość Kolorrrrowa
Naprawde martwisz sie tylko kase?????? Przeciez to jest potwornie niezdrowe. On niszczy przede wszystkim swoje zdrowie, swoj organizm, dopalacze negatywnie wplywaja na uklad nerwowy i na potencje. Jezeli nie przestanie, to niedlugo bedziesz miala w domu przyglupa, i do tego impotenta. Zrob absolutnie wszystko, aby to swinstwo odstawil!!!

Gość Żona Palacza
nia da rady, ja wiem ze to niszczy zdrowie ale on twrado mówi ze papierosy tez i alkohol, a nawet ze bardzej on wybrał jaranie- wczesniej palił trawke, teraz kupuje w dopalaczach palenie impotentem nie jest...

Gość Żona Palacza
nie wiem co mam zrobić on wie ze jest uzależniony i ja mu to mówie ale on twierdzi ze to mu sprawia przyjemnosc i tego nie rzuci :(

Gość Żona Palacza
albo zrobię tak ze zacznę kupować i popijać sobie drogi alkohol i zobaczymy jak on do tego podejdzie ;)

Gość nochalek
Jak na mój nos coś tu śmierdzi, teraz dopalacze jutro inne świnstwa, bo kiedys te nie wystarczą.

żono palacza i ty wpadniesz tym sposobem w jakiś podejrzany nałóg. Heh lepiej sobie jakiś kosmetyk kup albo ubranie :)

Gość Lurtz
co za debilna dyskusja!!!! pale od kilku lat głownie dopalacze i MJ a nie jestem uzalezniony!!!! np.ostanio jechalem do australii na 3 miesiace i nie czulem zadnego glodu!!!!( dodam ze pale regularnie) to ze takie specyfiki uzalezniaja to tylko czysta propaganda!!!!! znacie jakis przypadek smierci od tego?????nie bo takich nie bylo!!!! a od wódy????????sami sobie odpowiedzcie!!!

Gość Młody Marihuanista
Przykra sprawa z tymi dopalaczami. A raczej- syntetykami. Już tłumacze dlaczego. Otóż palę marihuanę od 4 lat, poza tym nie pije piwa i nie pale papierosów i powiem tyle- więcej mi do szczęścia nie trzeba. Mam jednak paru znajomych którzy lubią właśnie udawać się do łódzkiego Smartszopu, skorzystałem więc z okazji i jarałem taką mieszankę o nazwie Bobby Sence. Wygląda to zupełnie jak marihuana, jest jednak bliżej nieokreślonym suszem nasączanym substancjami chemicznymi. Smakuje źle, daje dziwny high a po ok. 23-30 min ból głowy, zlewne poty i silne zmęczenie utrzymujące się ok. godzinę. Nieprzyjemna sprawa. Poza tym wdychanie takich chemikaliów raczej nie robi dobrze płucom, a że można je nabyć już za jakieś 10-20 zł, to łatwo się wciągnać. Obawiałbym się jednak długofalowych efektów działania tego shitu na mózg. Wniosek- pogadaj z mężem, żeby dał sobie spokój i nie nabijał kabzy producentom syntetyków, a zapalił sobie dobrej trawki, jeśli już chce się odurzać...

Gość Młody Marihuanista
Aha, jeszcze jedno. Jeśli Twój mężuś twierdzi, że alkohol i papierochy szkodzą nie mniej, można mu powiedzieć, że długofalowe efekty narkotyzowania się nikotyną i alkoholem (tak, to narkotyki jak heroina czy kokaina tak naprawdę...) są powszechnie znane, natomiast w przypadku wszelakiej maści dopalaczy- niekoniecznie. W każdym razie idę o zakład, że wydchanie dymu z suszu nasączanego sztucznym kannabinoidem JWH-cośtam sieje niezłe spustoszenia w organizmie. Szkoda kasy i zdrowia, zupełnie jak w przypadku papierochów. Osobiście polecam albo palenie dobrej marihuany, ale ograniczenie się do winka/szampana raz na jakiś czas. Pozdro.

Gość X_CREATOR
Woli palić syntetyczne gówna od dobrej, nautralnej trawki czy nawet zimnego piwa ? LOL, co koleś! Znam paru takich którzy czasem jarają Bobbiego, Mad Doga, Spice, Sensimillę czy inne Aztec Thundery (jest tego naprawdę DUŻO), ale raczej tylko okazjonalnie, czasem w akcie desperacji. No ale żeby sobie wkręcić, że to jest6 takie dobre, to ja nie wiem...

Gość Młody Marihuanista
Bobby Sence a w zasadzie to w ogole wzmocniony obecnie Bobby Sence Plus ze Smartszopu jest teraz najpopularniejszy w scieciówkach dopalaczowych. Jeśli któs ma kartonik z narywosanym Bobem Marleyem to wiadomo, że jarał. Tak samo może być z tym mężusiem, lol. Dochodze do wniosku że palenie tych dopalaczy naprawdę mocno wkręca. A ceny nie wydają się być zbyt wysokie w porównaniu z kasą jaką trzeba dać koleżce z worek trawki. Więc wszystkie te mieszanki kuszą- gorzej przede wszystkim jak się właśnie podliczy ile to w sumie kosztuje. 400 zeta? Trochę sporo, dlatego ja im radziłem, żeby dali se to na wstrzymanie, po cholere tam chodzić, no ale niestety, też im się to baaardzo spodobało. Taki koleś dopóki się nie przejara takim syntetykiem, będzie to jarał. Tyle.

Gość kolebun
a myslisz ze ta trawke co palisz to naturalna ona jest? chyba jestes ,lotem bo do niej i tak Ci kazdy dodaje innego rodzaju g*wna zeby mocniej kopalo. A ostatnie badania wykazaly ze zarowno (ziola) z dopalaczy i mj jest o wiele mniej szkodliwa niz woda. Ludzie na zachodzie vody sie nie pije bo sie jara teraz to do nas doszlo i to normalne ze ludzie sa niektorzy7 w szoku..

Gość lanvin
niech sobie pali.Czasami niestety z różnych innych względów trzeba odstawić MJ i dletego te sklepy mają też wzięcie.Palę to bo tamtego nie mogę.Ogolnie palę 10 lat płuca ok a stoi i furczy non stop.Lubie to. trzeba wykorzystywać dobroci, które daje nam świat bo nigdy nie wiesz co będzie

Gość jabajnik
Dopalacze to chemia i nic zdrowego to fakt,ale zapalić moża bo raz że nie uzależnia,dwa że są po nich super fazy

napisz lepiej moj maz to cpun i narkoman

Gość całkowicie czarny kot
ty tez zacznij wydawać co miesiąc taką samą kase na siebie i tylko na siebie na fryzjera, ciuchy... a co - jak jemu wolno, to tobie tez

Gość Renat
Ja ostatnio przeżyłam szok przechodzę przez ulice na Prochowej na Grochowie, gdzie znajduje się smartxshop nagle kobieta z dzieckiem w wózku pyta się czy mogę przypilnować na chwilę dziecko bo ona msi dla męża kupić "parę ziółek" . Pomyśłałam sobie ładna rodzina zamiast dziećmi się zająć to w domu ćpalnia.

Gość zło elo r a p
moim zdaniem te cholerne dopalacze juz dawno powinny byc zakazane pozdro

Gość moskala
niech uważa lepiej bo mój znajomy o mało się nie przekręcił, w tym gównie może być dosłownie wszystko i nigdy nie wiadomo jak to na kogo podziała a jak taki delikwent trafia do szpitala to lekarze nie wiedzą jak go leczyć bo nie wiadomo co wziął/spalił

Gość kakunahakata
nikt mi nie wmowi ze dopalacze nie ryja mozgu, bo ryja i to strasznie. ktos tu moze napisac ze jara codziennie od 10 lat i wszystko jest super, ale sama mialam do czynienia z osoba ktora od ziola popadla w manie przesladowcza i ogromna apatie. nie kazdego to dotyka, ale nie piszcie ze ziolo jest zupelnie nieszkodliwe bo to klamstwo!

Gość mj mj mj
dla jednych trutka a dla innych karmą, jednym błogosławi, innym przyszłość wróży marną ;)

już by sobie lepiej nasiona gandzi z Holandii zamówił - przynajmniej wiedziałby co pali.... z dopalaczami jest ten problem, że co chwila coś mieszają w składzie chemicznym i tak na serio to nie wiadomo co się przyjmuje

wszystko byłoby OK Masz w sobie coś z ogrodnika bo na stare lata chcesz mieć warzywo na fotelu zamiast męża?

Gość Popalaczek
a ja jaram od 14 lat i chyrlam juz jak stary dziad, co z tego czyt to czy to jest zd5rowe czy nie , wszystko wciagamy do pluc gdzie syf sie osiada jak cholera,.. ciagle pale i nie mam zamiaru rzucic bo za slaby ze mnie frajer, ale innym radze,..nie palcie bo efekty beda nie po 2,5,7 latach tylko znacznie pozniej,... slyszeliscie o POcHP... to taki maly syf w plucach co niszczy wszystko pokolei a efekty uboczne sa gorsze od nowotworu pluc... pozdrawiam wszystkich i milych lotow wam zycze,... juz niewazne czy to mj czy dop., i tak zdechn iemy w meczarniach :)