Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona Palacza

mąż - palacz dopalaczy !

Polecane posty

Gość qdggvcfds
A ostatnie badania wykazaly ze zarowno (ziola) z dopalaczy i mj jest o wiele mniej szkodliwa niz woda. ------------------------------------------------------- wiekszej glupoty w zyciu nie slyszałam!

Gość tydzien temu
mij kuzyn wyladowal w szpitalu po dopalaczach, lekarz powiedzial ze gdyby go dowiezli 10 min pozniej to mialby zapasc i wywyiezli by go nogami do przodu,,, zrobili analize tego swinstwa , oto sklad ; trutka naszczury, odchody mysie, proszek do prania, byly tez inne ale nie chche pisac bo nawet myslec o tym nie moge...

Gość marika277
mój facet cały czas wciąga drefedron mc1 mc2 4mec emc i inne skroty... wczesniej ten mefedron słynny też. czasami nawet pogadac się z nim nie da. i już raz mnie zdradził przez te proszki wiec rozumiem problem

Gość superexpresss
hahhahhhaaaaaa! no i obeszli prawo. stawiają ponad 200 automatów w polsce w dniu wyborów. tak twierdzi producent na swojej stronie (dopalaczomaty.com)

Gość życie do dupy
ja pale ale nie dopalacze i nie tak często ,palę tylko marię ze sprawdzionego od lat kościoła , na ogół w weekend lub podczas urlopu

Gość sButrs4srtsetrs4ssess
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagre na prawde mi pomogla.

Gość fsssssssssss
marika277 mój facet cały czas wciąga drefedron mc1 mc2 4mec emc i inne skroty... wczesniej ten mefedron słynny też. czasami nawet pogadac się z nim nie da. i już raz mnie zdradził przez te proszki wiec rozumiem problem xxxxxxx nie dość, że nie chce się ożenić to jeszcze ćpun?

Gość agniesza299
W takim przypadku detoks, to podstawa. Tutaj http://rehab-terapia.pl/detoks-olsztyn/ warto sobie poczytać i skierować męża na terapię. Dopalacze to narkotyki, które tak samo uzależniają i są bardzo niebezpieczne. Ośrodek Dom-REHAB prowadzi również terapię uzależnień.

Gość Basia119
Spróbuj namówić go na terapię w jakimś ośrodku, może wtedy do niego dotrze, że jest uzależniony i ma problem. Miałam podobny problem ze swoim synem. Według niego wszystko było ok i dostrzegał tylko pozytywne strony dopalacze. Przecież był taki cool i stał się liderem w swoim środowisku. Dopiero jak zafundowałam mu 4-tygodniowy pobyt w Ośrodku Wsparcie, z dala od domu, to zrozumiał, że nie mógł już normalnie funkcjonować bez dopalaczy. Co więcej, po powrocie miał w sobie więcej pokory i nawet zmienił do mnie stosunek.