Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina1234

kto zaszedl w ciaze podczas karmienia?

Polecane posty

Gość karina1234

Czy ktoras z was zaszla w ciaze podczas karmienia piersia (zanim przyszedl pierwszy @) ? Mam 9 miesieczne dziecko, karmie go jeszcze troche w nocy, okresu jeszcze nie dostalam. Od paru dni mam brazowe plamienia i brzuch boli troche jak przed @ ale nic sie nie pojawia .. Dzis rano mdlilo mnie jak nie wiem co i pojawila sie mysl ze to byc moze ciaza ??

Ja znam taki przypadek moja siostra urodziła się rok przede mną . znam osobę która urodziła dwójkę dzieci w jednym roku . W styczniu i grudniu. Ja radze zrobić test. Powodzenia

Gość jakby co podaj maila to napisz
ja zaszłam w ciążę w czasie karmienia, ok.10 m-cy po porodzie, dla ścisłości dodam, że nie miesiączkowałam ............... :(

brązowe plamienia często pojawiają się na początku ciąży :((

Można zajść w ciążę podczas karmienia , zwłaszcza , gdy nie jest to juz jedyny sposób karmienia dziecka .Przecież wiecie ,że zanim pojawi się okres jest owulacja .

Brązowe plamienie może też być zapowiedzią okresu , zwłaszcza ,że jeszcze go nie miałaś .

Gość kiedys pytalam o to mojej
ginekolog i poloznej- TO JEST MOZLIWE!! Kobieta tak naprawde jest dosc plodna w tym czasie ;)

Gość karina1234
Tak ja wiem ze mozna zajsc w ciaze, zastanawialo mnie tyko jak kobiety sie orientuja ze sa w ciazy jesli jeszcze nie maja okresu - przewaznie wskazowka jest to, ze @ sie spoznia ..

Gość karina1234
"jakby co" a jak sie zorientowalas ze zaszlas?

Jak Je coś niepokoi robią test :) Powodzenia :)

Skąd się dowiedziałam??? Pożarłam 1/2kg kiszonych ogórków na 200-metrowej trasie z warzywniaka do domu. :P W te pędy pognałam do lekarza, który ciążę wykluczył po badaniu!!!!!!!! (to był 4-ty tydzień) W 10-tym tygodniu dostałam krwotoku...... usg potwierdziło ciążę.