Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etrrbesbr

o matko ....

Polecane posty

Gość etrrbesbr

co sądzicie o rodzinach patologicznych a konkretnie ich dzieciach bo w szko,e to zachowują się jak jakieś nadpobudliwe dziec i i na wszytsko rzucaja się z pięściami

z jednej strony bym je wystrzelała bo są zagrożeniem dla normalnych dzieci a z drugiej strony żal ich bo to nie ich wina że takie są

Gość patologia patologii nierówna
zależy co rozumiesz pod pojęciem patologii a tak w ogóle prowo na 0/10

Gość etrrbesbr
chodzi o takie przypadki dzieci że obojętnie co się powie to te od razu klną i z pięściami się rzucają

mają swój świat i spora część ludzi świadomych ich świata modli się, żeby ten świat pozostał w rozpadających się kamienicach ;)

Gość patologia patologii nierówna
sa dzieci z ADHD ale to nie patologia ale zaburzenie :O

I jeszcze co wy macie z tymi prowokacjami. Zawsze się znajdzie jakiś baran, który napisze, że prowo 1/10, albo lol 10/10. Przynajmniej coś się dzieje, niżby się nic miało dziać. Brakuje jeszcze tylko wpisu 'żal.pl'

fetyszysta dobre:D coż istnieje coś takiego jak resocjalizacja ale w polsce to tylko puste hasło. cięzka sprawa z takimi przypadkami. własciwie mozna zacząc coś robić dopiero jak porządnie nabroją albo zrobią komus krzywde.ale to też kiepskie rozwiązanie poprawczak? wbrew pozorom bezsensowna instytucja

Gość etrrbesbr
mam w szkole taką jedną co się rzuca za to że chociażby powiedziałam że ma plamę na bluzce, i nawet rozmowy z psychologiem jej nie pomogły

"własciwie mozna zacząc coś robić dopiero jak porządnie nabroją albo zrobią komus krzywde" - w zakładzie poprawczym wciąż się napierdalają, miałem znajomego, który tam był. Spierdzielił tuż przed swoją 18tką, bo wtedy w jakiś sposób mu się czyściła kartoteka i był "czysty", bo by go na nowo chwycili jako pełnoletniego i cośtam, jakośtam, pojęcia nie mam. Resocjalizacja, czyli coś, co pozwala spać 'normalnym ludziom' w domu - że przecież jest resocjalizacja i to tamci ludzie pozostają źli z własnej woli. ;]