Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka06.1990

Jak Wam poszedl angol?

Polecane posty

Ile macie punktow z czytania i sluchania (poziom podstawowy)? Ja mam 22 albo 23 (nie jestem pewna jednej odpowiedzi). Wynik sredni, ale zdalam:) A Wy?

Gość dfqwf3f
ja mam chyba 15 ze sluchanai i czytania

Gość ghfghfghgfh
ja pisałem dwujęzyczny :P poszło ok

Gość anaaaaa
ja 25/35

Gość anaaaaa
8 bledow ze sluchania i 2 z czytania, nienawidze sluchac mam nadzieje ze pisemne bedzie max:)

Gość ciasteczko20
Fakty sa tekie ze mieliscie mature proscizne. Przeciez to zenada. Charakterystyka postaci na polskim. Chyba byscie sie posrali w zeszlym roku na maturze. Bez porownania. Zdacie wszycy bez obaw. Wczoraj w tv mowili ze byla prosta jak drut i ze przecietny czlowiek ktory wszedl do sali mial szanse na zdanie. Sama widzialam arkusz...... Normalnie smieszne. Dzisaij ten angielski.... Prosciutki. Moze dlatego ze w zeszlym roku tyle ludzi nie zdalo to w tym zrobili taka pestke. Ale nie jest to sprawiedliwe. Pozom trudnosci powinien byc rowny dla kazdego. Macie fuksa i tyle.

Czyli z tego co widze wszyscy zdalismy:) Wystarczy 15 punktow nie mowiac o tym ze za wypracowanie cos sie dostanie:D Gratuluje!

Gość hjkkll
ale czasy nastały:O kiedyś to był egzamin dojrzałości, a teraz - megażenada:O te wszystkie testy przeznaczono chyba dla ludków z IQ dżdżownicy kto nie zda, przegrał życie:O

Ale to nie my ukladalismy zadania i to nie nasza "wina" ze byl taki a nie inny. Mielismy wyjsc z sali po zobaczeniu arkuszy krzyczac "my chcemy trudniejsze?"

hjkkl, jak chcesz, to mozesz sobie napisac maturke jeszcze raz i osiagnac satysfakcjonujący wynik. Bo wnioskuje, ze kiedys poszlo ci slabo i teraz masz pretensje do swiata o to, ze gówniaze obecnie maja lepiej ;]

Gość ciasteczko20
Mialam 90% wiec nie poszlo mi slabo. W zeszlym roky byla taka akcja na maturza jednego zadania z matmy nie dalo sie rozwiazac. Pozniej zostalo to naglosnione w tv. Po jakims czasie jednak jakis madry czlowiek znalazl rozwiazanie. Pozniej byl problem z j polskiM. Mielismy napisac wypracowanie "Lalki". Jakies tak marzenie senne. Juz dobrze nie pamietem. Pozniej znowu media sie rozpisywaly ze to blad bo ta gosciowa nie marzyla tylko spala. Albo- nie spala tylko marzyla. Idiotyzm. Faktycznie tam chyba nie ma napisane ze ona ZASYPIA. Z tymi maturami w ostatim roku byl smiech. Moze teraz ktos (uczac sie na bledach) kto tym zarzadza dwa razy sie zastanowi nad maturami. Juz dobrze nie pamietam o co w tym dokladnie chodzilo. Mam tylko nadzieje ze to jest pierwszy i nie ostatni rocznik ktory ma poprawna mature.

Gość ggggggggggggg
wiecie co ? to sie tak gada;/ kazdemu zajebiscie sie robi testy w domu albo tym bardziej jak wiesz ze od tego nic nie zalezy wtedy podejscie jest zupelnie inne i test wydaje się dużo łatwiejszy. JA np bardzo się stresowałam przez co zrobiłam naprawde głupie błędy.. zaliczyłam ale nie pozwolę by ludzie gadali ze kto nie zdał ten matoł. NO PRZEPRASZAM ale wy byli maturzyści chyba wiecie co to stres i roztargnienie. naprawde dziwi mnie to

zazdrość przykra rzecz... ja zdawałam rozszerzenie, z tych co mogę sprawdzić to mam 26,5/32 czyli całkiem nieźle :)

Gość srrranie w banie
:O