Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no zwątpienie

majtki, ręcznik etc.Jak można nie prać nowych rzeczy???

Polecane posty

Gość no zwątpienie
urtki nie piore ale wszystko to co ma bezposredni kontakt z cialem czyli podkoszulek, majtki, recznik, pościel etc piore!!!

mi to wzasadzie wszystko śmierdzi taką nowością, dlatego musze to przeprać:) woel zeby śmierdziało chemią. Ale np. w lecie chodzą ludzie spoceni a potem mierzą jakies bluzki, wiec wole przeprać. To najlepiej widać na jasnych bluzkach jak ludzie potrafią zbrudzić ubranie przymierzając - jak masz ciemniejsza bluzke to sie juz tak nie uwidacznia.

Gość ano to ma ze dostarczasz
"syfa" do środka organizmu a to chyba gorsze od niewyprania NOWEGO ubrania! :P:P:P:P

chemią w sensie proszkiem czy płynem do płukania.

Gość no zwątpienie
oczywiscie ze rozumiem i dokladnie tak mozna okreslic osoby ktore nie piorą majtek zakupiponych w sklepie

Gość jujakos
jak widze bialutkie bluzki w sklepie umazane fluidem przy kołnierzyku to krew mnie zalewa jak to jest ostatnia a bardzo ją chcę i jest ubabrana a baba za kasą taniej nie chce sprzedać!!!

Gość no zwątpienie
jujakos buhahhaha ale z ciebie idiotka...chcesza miec taniej bluzke bo jest poplamiona???wystarczy ja uprac głąbie!

no zwątpienie - oczywiście że wystarczy uprac i spewnością ona to zrobi, ale z racji tego ze jest brudna, może mieć tą bluzke tańsza:P

Gość jujakos
pfff nie po to place tyle kasy zeby w drodze do domu kupic odplamiacz za 10zł i dopłacać do bluzki, która ma być czysta i gotowa do założenia :/

choc ja takiej bluzki nie przymierze :)

Gość do no zwatpienie
cos agresywna jesteś...ale rozumiem, pewnie pewnie ten nadmiar srodków czystosci ci szkodzi na mózg.:P

Gość jujakos
tak samo żądam jakiejkolwiek innej rzeczy z półki np. na prezent w oryginalnym opakowaniu a nie, że zdejmuje mi z półki i upalcowane wkłada do pudełka. Nie po to kupuję komuś prezent, żeby w domu to glańczyć i zacierać rysy od przewracania tym w sklepie

Gość jujakos
z resztą jestem okropna pod tym względem. Jestem zniesmaczona jak dostaję prezent i widzę, że np opakowanie z perfumami ma odklejoną banderolę bo ktoś kto mi to daje musiał już w tym grzebać. I ja nigdy nie daję nikomu prezentów w naruszonym opakowaniu. Jak ktoś mi taki daje mam wrażanie że osoba ktora mi to daje sama dostala te perfumy i się jej nie podobały i dostałam je w spadku. Od ex chłopaka dostawałam pełno takich potwieranych rzeczy. Nie wiem skad to bral

ja nie piore i zyje i nie wiem gdzie majtki kupujecie skoro uwazacie ze ktos mogl je mierzyc ;/

Gość kupują pewnie
na bazarku wprost z ziemi.:classic_cool:

Gość jujakos
ekologicznie

Gość no zwątpienie
mloda jesli nawet ktos nie mierzyl to mimo wszytsko one sa brudne i nadaja sie do prania.Szwaczki szyja majtki , myslisz ze czystymi rączkami???Pozniej są pakowane, myslisz ze czystymi raczkamiu?? a co sie dzieje z materialem przed uszyciem to juz lepiej nie wiedzieć!!

ja majtek przed zakupem nie mierze a jezeli chodzi o stroj kapielowy to ubieram na wlasne majtki i zazwyczaj jest folia ochronna do tego panikujecie troche

Gość olgapieroskaaa
ja wole jak moje rzeczy pachna płynem do płukania niz taka swieżoscia chemiczno-sklepowa.

Gość mało was nie posra z tą
czystością, wszystko wysterylizowane a potem lata taki usmarkany dzieciak bo ma na wszystko alergie

majtek się nie mierzy, ale ja i tak piore:)

Gość nie czytalam topiku
a ja mam pytanie, czy Wy przymierzacie ciuchy zanim kupicie? przeciez moze ktos z grzybem albo jakas luszczyca mial to na swoim spoconym chorym ciele:o

Gość gwoli sprostowania
łuszczyca nie jest zaraźliwa.:P

Gość ghjkl
ale ta autorka topiku to musi być straszna dewota.Albo kit wciska,że taka czyścioszka a tak naprawde to pewnie brudas.Ja tam nie pralam i nie będe prała nowych rzeczy byłam i jestem zdrowa jak koń

Gość jak można być takim brudasem
i nie prać rzeczy po kupieniu? :o oprócz kurtek to wszystko piorę, nie wyobrażam sobie ubrać czegoś co wcześniej było przymierzane przez innych.

Gość brudassem
a to dobre!!!!!!!!!:D:D:D:D

Gość brudas bo nie pierze
NOWYCH(!!!!!) rzeczy? i co jeszcze ciekawego wymyslicie? 😴

Gość brudasy z was
🖐️

mózg ci chyba tez wyprali..inteligencji za grosz chyba prowokacja... idzcie sie zamknijscie w woreczki foliowe i tam siedzcie.... jedzenie oczywiscie same chodujecie na działkach oddalonych daleko od cywilizacji....;) mam nadzieje ze gumki przed uzyciem dezynfekujecie...nigdy nie wiadomo kto je pakował albo kto dotykał masyzny pakujacej gumki....potem bedziecie pisac tamaty ze wam grzybica powraca;)

Gość nie bo potem napiszą
że zaszły w ciążę przez te gumki bo niewystarczająco je zdezynfekowały.:classic_cool: