Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę....

chcę kupić wózek trzykołowy, warto?

Polecane posty

Gość chcę....

Zastanawiam się nad fajnym wózkiem spacerowym trzykołowym waham się pomiędzy x- lander a Quinny spiddi a hauck-iem. Chodzi mi o to zeby posiadał: hamulec ręczny okienko w budce osłonę na nóżki Moze macie jakies propozycje?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaamama
ja mam jane pro sport i jest rewelacyjny a prowadzi sie ak marzenie i spacerowka dosc lekka jak na taki wozek 8,5 kg. sklada sie super i b. szybko jedna reka sobie radze

Gość chcę....
rzeczywiscie super, ale myslalam o czyms troszke tanszym, do tysiaca maximum. A co sadzicie o tym? x lander x4?

ten xlander x4 też b. fajny i mysle ze nim wszedzie wjedziesz tak ja moim no i posiada wszystko co chcesz ja 3kołowce polecam zwłaszcza na trudny teren ......

Gość chcę....
wlasnie czytałam mnóstwo negatywnych opinii i trzykołowcach i waham się jeszcze dlatego postanowiłam zasięgnąć opinii.

moim jane wjade wszedzie ( miałam tez do niego gondolke matrix) wiec juz jakis czas jest i nie mam problemow bylismy tez na wakacjach nad morzem i swietnie sie spisal tak samo po górach i cieższym terenie rewelacyjnie jezdzi ( prawie w kazda sobote gdzies jedziemy )...... wbrew temu co pisza nie ma problemu z krawęrznikami ( hamulec ręczny swietnie się tu sprawdza i wg. mnie powinien miec pompowane duze koła a bedziesz zadowolona nasz sie sprawdza i w miescie i poza nim

Gość chcę....
mógłby ktoś jeszcze wypowiedzieć się o trzykołowcach i polecić jakiś?

Gość mam x landerA xt
przez pierwsze 10 minut nie bylam zadowolona:) ale pozniej, super :) jest ciężki, to fakt (ale dla mnie nie ma to znaczenia, bo mam winde), gorzej, jeśli trzeba go dźwigać.