Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreskakropka

odchodzi pokolenie prawdziwych aktorów

Polecane posty

Niedawno ogladałam film Bławuckiego \"Jeszcze nie wieczór\" z przecudna plejadą polskich aktorów przez wielkie A. Te dzisiejsze pseudogwiazdy kalecząten wizerunek, grajac w tandetnych telenowelach.

Gość nikt nie podjął tematu
Aktorów jeszcze mamy wielu i całkiem niezłych.Trzeba tylko docenić ten fakt.To ,że grają w serialach to jeszcze nic strasznego.Zarabiać na chleb jakoś muszą jak my wszyscy . Mnie martwi i denerwuje inna sprawa.Otóż bardzo wiele ról serialowych powierza się młodym "zdolnym" nie aktorom ! Młodzież mamy piękną i utalentowaną więc nic dziwnego ,ale jakie stosuje się kryteria obsady ról ,tego nie rozumiem.Oglądam serial i szlag mnie trafia , bo nie rozumiem co "sepleni" kolejna małolata.Czy dykcja nie jest ważna w tej profesji ? Wada wymowy powinna dyskwalifikować ochotnika ! Już mówię kto mi podpadł. "Barwy szczęścia" mają sepleniacą Klarę a "Klan" Bożenkę.Są jeszcze inne ale te dwie panny biją rekordy.Dostaję gęsiej skórki gdy je słyszę ! Czy ktoś podziela moje odczucia ,czy ja się może czepiam ?

Gość nikt nie podjął tematu
i co nikt nic nie wie , nie zauważył tego co mnie tak denerwuje ?

Gość żelbeta
to jest taka nowomoda mówienia zza ściśniętych ust.Chyba mają zdrutowane zęby ?Wychodzi z tego taka wsiowa mowa.

Kiedys takich aktorów nazywali naturszczykami co nie mieli przygotowania fachowego.Dzisiaj większość grających jest z kastingów co nie zmienia niczego bo się zawodu nie uczyli.Oni tylko odtwarzają role a nie grają.A co ich wymowy,masz rację.Mnie też to denerwuje takie dziwne akcentowanie zmiękczeń ś , ć .

Gość nie macie zdania czy
po prostu podoba się wam to ?

do teatru nie chodzi dzisiejsza "inteligencja" i na podstawie seriali , w ktorych gł. bohaterka okazuje sie byc wlasną matką wyrabia sobie opinie o aktorach. postmodernizm . ogladajcie kino offowe tam jest kwintesencja pomyslow scenariusza i aktorstwa.

ja tam nie słyszę żeby odchodzili, raczej się żenią :D :D :D i to z kim? wiek nie ma znaczenia, 60 lat różnicy? a co tam! proszę bardzo! :D :D :D mąż w wieku pradziadka też może być :D :D

Gość dlaczego seplenią

Gość lubię ciasto
Cy naprawdę Klara i Bożenka mają wadę zgryzu i nie mogą mówić ładnie ? Seplenią / sć ,sć,sć ,sć ,sć,sć,sć,sć,sć,sć,sć,........o jeny jak można tego słuchać !!!!!!