Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala_09

Telefony - sieci

Polecane posty

Gość Mala_09

Witam! Mam pytanie z jakich sieci macie telefony? ktora wydaje sie wam najlepsza? gdzie dobry zasieg i tanie rozmowy i sms? mam simplusa ale nie odpowiada mi za bardzo bo jakos drogo to wszystko wychodzi nie ma zadnych ciekawych promocji itd.

Gość Mala_09
up

Gość Mala_09
wypowie sie ktos?

Gość Mala_09
uppp

Gość Mala_09
uppppppp

Gość Mala_09
up

Gość ghjkl
ja mam simplusa i jestem b zadowolona,teraz jest nowa taryfa 29 gr do wszystkich,darmowe numery i pakiety smsów i takie tam różne do ystawienia zależy co kto potrzebuje

Gość Mala_09
darmowe numery? moj tata wczoraj sie dowiedzial o tej taryfie i dodanie numeru jest platne, juz nie raz w ten sposob sie przejechalismy bo mialo byc za darmo promocja itd. a za dodanie numeru ciagnelo po 5 zl ;|

Gość ghjkl
to fakt dodanie nr kosztuje 10 zł i wtedy jest niograniczona ilośc minut z tym numerem. a do pozostalych 29 gr.Mi akurat najbardziej odpowiada 200 minut za 10zl do plusa bo mam najwiecej połaczen do plusa

Gość Mala_09
no i to mnie wkurza od zawsze w simplusie patrze fajna promocja wezme ja sobie bo niby wszystko ladnie pieknie tanio ale jak sie wczytalo w szczegoly drobnym drukiem na koncu to wychodzilo na to ze trzeba placic za to tyle ze nie oplaca sie wcale no jak masz duzo osob to takie cos Ci odpowiada a ja akurat z plusa mam malo wiec dla mnie to wyrzucanie kasy w bloto

Gość to idz gdzie masz duzo
ludzi w sieci:P proste :PA co do zasięgu tow skali kraju ma najlepszy plus, potem orange a na końcu era

Gość Mala_09
a to sie tak roznie rozklada nie ma jakies przewazajacej ilosci osob w konretnej sieci... no wlasnie zasieg to jedyna dla mnie dobra tam rzecz, szukalam troche w necie o wsystkich sieciach i najwiecej narzekan na orange ;/ a era ten zasieg slaby nic chyba trzeba sie zaglebic w play bo wiecej opcji nie mam