Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh no nie wiem

Smutno jakos....

Polecane posty

Gość ehh no nie wiem

Kurczę smutno mi cholernie... Niedługo biorę ślub, jest to ślub bez wesela tylko my świadkowie i rodzice... Tak chcemy żeby teraz ten ślub był tylko dla Nas a w przyszłym roku mamy ślub kościelny i wesele juz jest wszytsko w trakcie załatwiań ale my jednak chcemy wcześniej cywilny... problem jest w tym, że nikt mnie nie wspiera tzn chodzi o moją mame, pokazałam jej dzisiaj obrączki a ona nic tylko popatrzała i poszła w ogóle nie chce ze mną rozmawiać na temat tego ślubu, jestem zdana sama na siebie Smutne to Mój narzeczony jest za granicą i przyjedzie dopiero tydzień przed ślubem Jest mi źle O CO może chodzić mojej mamie? Co mam zrobic, żeby chociaż troszkę się zainteresowała ? :(

Gość dfertre
odpowiedz oczywista a w y pytacie,czy wy ludzie czasem myslicie ja wiem o so hozi twojej mamie ale nie powiem

Gość ehh no nie wiem
Ehh naprawdę potrzebuje czyjejś rady bo nie wiem co robić i co myśleć... A takie komentarze wiem ale nie powiem nie pomogą :O więc prosze bez takich....

Gość uupp
mnie nikt nie wspiera a lada dzien rodze chlop daleko a reszta maja mnie gdzies...wiec mam gorzej od ciebie i tez mi zle

Gość ehh no nie wiem
Jakie to wszystko jest pojebane :O Jest to dla mnie ważny dzień, chciałabym żeby cieszyła się razem ze mną a ona... ma to najwidoczniej gdzieś... przykre

Gość mgielkaxxxxxx
prosty spoob pogadaj z mama co ja meczy..