Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_bezradna

Ciąża????????

Polecane posty

Gość ona_bezradna

Mój chłopak masował sobie penisa po czym włożył swoją rękę w moje spodnie NIE MIAŁ WYTRYSKU NA100% nie wkładaj palców głęboko JESTEM DZIEWICĄ !!! MIAŁAM DNI NIE PŁODNE !!! NIE MAM ŻADNEGO ŚLUZU CO TO OZNACZA??? CZY JA MOGĘ BYC W CIĄZY?? mój chłopak chce sie zabić nie wiem jak mu pomoc Prosze nie zartować z tego niewiemy co robić Pomocy !!! szczerze odpowiadajcie z góry dziękuje

Gość Ciekawe jak ta laska
Tak napewno jestes w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a skad wiesz ze mialas niepłodne? obserwujesz sluz? ile cykli?? heh a ile masz lat i twoj chlopak, bo z twojej wypowiedzi to wynika ze oboje macie po 13 :| albo i mniej:| tak to jest jak sie dzieci za sex biora

Gość ona_bezradna
mamy po 16 ale jesteśmy w szoku obserwuje mój cykl były to dnie nie płodne na pewno jest to ciąza czy nie ??

hmm to jak masz 16 lat to chyba zaliczyłas biologie w 4 klasie podstawowki, to teraz mozesz sobie znalezc na necie cos o zapłodnieniu i jak do niego dochodzi i nie jestes w zadnej ciazy

Gość joojjjjj
może zabijcie się oboje?? albo we troje??

Gość ona_bezradna
z moim chłopakiem żyjemy w takim stresie szok musi być dobrze i mam nadzieje ze nie bede w ciązy bo on sie zabije a ja z nim

bezradna, przepraszam ale czy ty jestes głupia czy taka udajesz? Sex wiąże się z pewnymi potencjalnymi konsekwencjami!! jeśli każde " masowanie penisa" bedziecie tak przeżywać, to ja Wam zdrowia psychicznego nie zapowiadam....i długiego życia też nie........PARANOJA