Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowniczka33

do tych, ktore schudly po ciazy ok 20kg i wiecej - jak wasze cialo/skora?

Polecane posty

Gość domowniczka33

...wisi? czy bardzo duzo cwiczylyscie? ile lat mialyscid w chwili chudniecia? mi lacznie z nadmiarem przed ciaza wlasnie wychodzi ok 20kg do zrzucenia zaraz po porodzie i boje sie, ze bedzie mi trzeba wycinac operacyjnie zwaly skory ;P (jestem w 9 meisiacu ciazy)

Gość domowniczka33
no pomozcie... boje sie :( zadna tyle nie schudla?

ja schudlam chyba nawet juz wiecej niz 20 kilo. Chudne bardzo powoli. Od urodzenia minelo juz prawie 14 miesiecy. Kwestia wiszenia jest indywidulna. Jesli masz duzo rozstepow, jestes teraz bardzo gruba, to moze Ci zostac niestety nadmiar skory. Ja mimo, ze utylam bardzo duzo, nie mialam rozstepow i nic mi nie wisi. Ostatnio poczyniam sobie niezle z hula hop, ale takim bardzo grubym i z wypustkami i musze powiedziec, ze na brzuch, boczki i nogi takze jest to rewelacja.

Gość moja koleżanka
schudła 25 kg- chodziła tylko na długie spacery z dzieckiem wygląda super - żadnych zwisów - zazdroszczę!

Gość domowniczka33
jestem przerazona swoim wielkim bebzolem! nie wierze, zeby taka objetosc - ponad 106cm wrocila do płaskości...... po prostu niemozliwe! :(

Gość heeeeej
Właśnie minęło 5 mcy po porodzie i schudłam 22kg, które nabrałam w ciąży plus 2 dodatkowe kg- ogółem 24 kg i waga chyba jeszcze poleci w dół bo mały jeszcze nie chodzi - a zacznie :) skóra dopiero teraz nabiera jędrności, ale to wynik ostatnich długich spacerów :)

Gość heeeeej
aha ja na 10 dni przed porodem miałam 116 cm w brzuchu :) >Przed porodem 62kg i 168cm

Gość domowniczka33
168?? chyba 118? :D

Gość heeeeej
jak siedzę brzuszek lekko wybija :( ale jak stoję wcale go nie widać :) Karmię piersią.

Gość moja koleżanka
moje 3 koleżanki o normalnej wadze strasznie poleciały po ciąży - aż za dużo, za to "grubasy" takie jak ja niestety - mi się udało wrócić do wagi sprzed ciąży i to w 2 tygodnie, ale potem waga się zacięła i stoi, stoi, stoi.... już 2-gi rok!

Gość heeeeej
podałam wzrost :) 168cm :)

Gość domowniczka33
aaaaaaaaaaaa... wybacz :)

Gość moja koleżanka
:-D :-D

Gość domowniczka33
a te kolezanki co polecialy tez przybraly ponad 20kg? czy max 10?? :( jak to zwykle bywa... tylko ja obrzartuch jestem,,,

Gość moja koleżanka
nie, standartowo - ok. 12 kg

Gość moja koleżanka
no i nie muszę dodawać, że nic im nie wisi? Niesprawiedliwość!!!!!!!!!

Gość domowniczka33
no wlasnie ;p wiec kiepski przyklad ;))

Gość a ja na pewno
schudlam po ciazy 23 kilo, przez pol roku regularnie mi to spadalo.autentycznie nic nie wisi, nie cwiczylam, cesarka, chodzilam na koszmarnie dlugie spacery przynajmniej 3 razy w tygodniu- takie po 15 km.karmilam piersia rok wciazy przytylam 20 k, te 3 dodatkowo spadly hip hip hura

Gość Pigula1111
BOSKO czytac takie rzeczy bo tez sie boje ze brzuch bedzie mi wisial do ud;))) jak fartuszek;)))) przytylam 18kg niechcacy:(

Gość jak to nie bylo
nie martw sie , ja przytylam 22kg w ciazy 2 tyg temu urodzilam i od tego czasu karmie piersia schudlam juz 14kg!!! (sama nie moge uwierzyc) . Owszem na brzuchu jest troche skory ale takiej pomarszczonej i nie zwisajacej. Jak bedziesz karmic piersia to nadwaga sama spadnie a skore na brzuchu radze po porodzie (i przed zreszta tez) smarowac oliwka dla dzieci ja tak robie i brzuszek niezle wyglada . Pozdrawiam

a ja jestem 8 dni po porodzie i schudlam 12 kg :D Nogi mi zleciły,ale z brzuchem jest ciężej,bo ten zwis jest i gdyby nie to,ze mialam cc juz bym dawno brzuuszki zaczela robić :O Dodam,że ja przytylam cos kolo 20 kg,a wiec dalej 8kg nadwyzki pozostało,ale mam nadzieje,że to tez mi szybko zleci.

Gość ewi.bb
ja wlasnie "dobiłam" do wagi sprzed ciązy. zajeło mi to 13 miesiecy. z tym ze nie robiłam nic w tym kierunku.jeszcze karmie piersia i mam troche ruchu - male dziecko, budowa domu. aha - przybyło mi w ciązy 22 kg. (ale chyba wiekszosc to woda bo obrzeki mialam straszne). skóry na brzuszku troche wiecej, ale nieznacznie.

Gość ollllllo
dziewczyny a co i ile jecie? bo ja jestem 4 tyg po porodzie i waga mi stoi w miejscu od kilku dni

Gość elor
ja przytyłam w ciązy 22kg...i przez 4mies wszystko zrzuciłam a nawet wiecej bo waze teraz50kg a przed ciaza wazyłam 58kg mam rozstepy ale wcale ich nie widac:)nic mi nie zwisa brzuszek mam płasciutki:)dodam ze nie karmiłam wogole piersia ani sie nie odchudzałam...

Gość elor
przed ciaza wazyłam 58kg w ciazy przytyłam 22kg i przez 5miesiecy schudłam ponad 22kg bo waze teraz 50kg nie odchudzałam sie ani nie karmiłam piersia dodam ze mam płaski brzyszek i nic mi nie zwisa natomiast rozstepow wcale nie widac:)))

Gość nadia2211
podnosze

Gość mama 8 miesiecznego synka
Ja schudlam 23 kg i w koncu mam wage sprzed ciazy. Generalnie ladne mam cialo, gdy jestem ubrana nie widac zadnych zwisow czy innych mankamentow, a wszystko fajnie sie prezentuje, ale jak jestem rozebrana to widze jednak, ze brzuch juz nie ten i jest lekko obwisly. Mysle jednak, ze gdybym sie wziela za siebie i zaczela robic np. brzuszki to dalabym rade to poprawic, ale ja do cwiczen jestem mega len, wiec mi sie po prostu nie chce :) Kg spadly mi same, nic nie robilam, piersia karmilam 2 miesiace i ogolnie samo wszystko sie unormowalo.

Gość to i ja się wypowiem
Jestem równe 3 miesiące po porodzie, przytyłam 22 kg, obecnie zrzuciłam już 20 kg i waga ładnie leci, karmię piersia, ale nie wierze że to coś daje, nie jem po 18.00, chodze codziennie na bardzo długie spacery min 5 km do nawet 15 km, słodycze jem sporadycznie, jem bardzo duzo warzyw, owoców, nie jem chleba, ziemniaki raz w tygodniu.