Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fikus111

Ciąża czy nie ciąża?

Polecane posty

Gość Fikus111
do niego jeszcze daleko:/ bo dopiero tamten się skończył...czyli na oko...jakoś 23/24 maja dopiero...

Gość magdaamama
Kobieto zrób sobie test i nie marudz.Zaden z tych objawów nie jest objawem ciazy.Wiem z doświadczenia.

Gość aaaaaaassssssss
aha, ale tak jak Ci pisałam taki skąpy i inny niż zwykle okres zdarza się czasami na początku ciązy tylko nie nazywa się wtedy okresem. Poczekaj może jeszcze kilka dni i zrób test, aczkolwiek jak mnie by zastanawiał mój okres i zauważyłabym, ze jest zupełnie inny niż zwykle odrazu po jego zakończeniu bym testowała :D

Gość magdaamama
A co do bólu i dziwnych odczuc w brzuchu na wysokosci pępka to napisze Ci tylko tyle ze macica w tak wysokim polozeniu znajduje sie dopierow 24 tygodniu ciazy.

Gość Fikus111
czytam właśnie o tym pólpaścu o którym pisała NiuniaM ...może to to i tylko mi się to tak złożyło z tym dziwnym okresem co miałam...a on był taki bo chciał taki być:/

Gość aaaaaaassssssss
Dobra, nie wymądrzajcie się już! jakby dziewczyna to wiedziała to by nie pytała :classic_cool:

Gość magdaamama
aaaaaaaaaaassssssssss...a kto sie wymadrza? Czy rzeczowa odpowiedz na pytanie to wymadrzanie sie? Opamiętaj sie dziewczyno!

Gość Fikus111
tak czytam i czytam.....i chyba jednak to ta choroba co wspomniala NiuniaM ...:( no trudno...na dziecko bede musiala jeszcze poczekac:(((

Gość Fikus111
chociaz pisza że ta choroba na poczatku ciąży może być nie bezpieczna:/ no to teraz mam nadzieje, że nie jestem w ciąży jeśli choruję na tą chorobę...

Gość aaaaaaassssssss
magdaamama bujaj się :D co się tak podniecasz? :P