Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniutek26

co czuja dzieci samobojcow?

Polecane posty

Pogadaj sobie z moimi córkami za parę lat :)

Gość ja ja ja
czuja wielka pustkę :-( czuja ze mama ich nie kochała skoro to zrobiła :-( ze... ze.... ze.......

Gość MIRAAAAAA
WIDOK,KTORY ZOSTAJE NA CAŁE ZYCIE I BÓL!!!!BÓL!!!BL!!!I BÓL!!!

Gość rozczulacie sie nad soba
ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.

Gość ja ja ja
Przez ostatni 5 lat śni mi się często ze idę zobaczysz się z mama ale kiedy wchodzę do domu... budzę się i nigdy jej jeszcze nie widziałam :-(

nie uwazam by mojemu ojcu mogl ktos pomuc narobil sobie15 dzieci ja mu w tym nie pomagalam wiec nie czuje sie winna

Gość ja ja ja
Pomoc???? a co jak ktoś odrzuca pomoc??? udaje ze nie ma problemu??? Ze my wszyscy jestesmy źli i się czepiamy bez powodu???

Gość MIRAAAAAA
ROZCZULACIE SIĘ NAD SOBĄ!!!!!Nie masz racji.Pomagałam jak tylko mogłam.Wspołpracowałam nawet z lekarzami i co i nic.STAŁO SIE

Gość Taka Jedna ...
Ból straszny ból... i tak samo widok jest okropny i nie da się go zapomnieć... wiem o tym, że mój tata jednak nie chciał tego ale niestety było już za późno... nikt nie wie o tym, że było to samobójstwo... nie wyglądało to tak ale napisał listy więc one mówią same za siebie. Było to 8 lat temu a ja do tej pory bardzo często mam żal do niego... jest mi strasznie z tym źle i chyba nigdy się z tym nie pogodzę. Czasem jak mam zły dzień jadę na cmentarz, siadam przy grobie i płaczę a w myślach krzyczę na niego że jak mógł mnie tak zostawić. I zawsze jak coś w życiu mi wyjdzie dziękuję mu za to bo wiem że to dzięki Niemu, wiem że to głupie ale tak mam :) I wierzę, że co dzień patrzy na mnie i pomaga mi jak może, jest takim moim dobrym duszkiem...

Kilka dni temu przeczytałem na Onecie notatkę o facecie, który popełnił w mieszkaniu samobójstwo. Razem z nim zamknięte było półtoraroczne dziecko, które umarło z głodu i pragnienia. Trudno zebrać myśli po przeczytaniu czegoś takiego. Ty Aniutek, żyjesz. Twój ojciec nie. Żyj dalej i pozwól mu odejść.

Gość taa chyba test dysku
rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala.rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była na skraju przepaści to pewnie tego nie otrzymala. rozczulacie sie nad soba ale gdy ta osoba, ktora popelnila samobojstwo potrzebowala pomocy, by ktos sie nia zainteresował bo była

pomysl co my czulismy gdy on to zrobil. bez srodkow do zycia z matka nie pracujaca.teraz jestem dorosla i wiem ze swojemu dziecku bym tego nie zrobila. a to jest banalnie proste chwila strachu i po klopocie a co z nami.

"teraz jestem dorosla i wiem ze swojemu dziecku bym tego nie zrobila" - może to było wszystko co był w stanie Ci dać ...

Gość MIRAAAAAA
osoba ,która popełnia samobójstwo nie myśli o tych którzy zostają I to jest egoistyczne.Współczuję Twojej mamie przy takiej gromadcce dzieci.Napewno oan i wy przeszliście swoje.

majac lat 14 i mlodsze i starsze rodzenstwo poprostu chcielismy zeby byl i nie pil.

Gość MIRAAAAAA
aniutek każda śmierć jest bardzo bolesna.zwłaszcza najbliższych.Nie mogę zrozumieć jak można popełnić samobójstwo?

Gość mój ojciec prawdopodobnie
popełnił samobójstwo. Co czułam? Na początku obojetność w koncu i tak się mną nie interesował. Potem radość, że otrzymam rente po ojcu bo jeszcze studiowałam a na końcu czułam złość bo temu za przeproszeniem chujowi dwóch lat przepracowanych zabrakło bym mogła mieć rentę. Obecnie mam nadzieję, że po śmierci się męczy.