Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Estee Lauder

Czy kotu...?

Polecane posty

Gość Miss Estee Lauder

...mozna podawac jogurt naturalny, kefir czy maslanke>? Ja kiedys szlyszalam od wtereynarza, ze kefir to mozna kiedy podaje sie sucha karme. ale niejestem pewna czy ok kot sie potym czuje, bo mojej kotce smakuje, ale jest po zjedzeniu niemrawa.

Gość ja podaje kotom
smietanke z zoltkiem , uwielbiaja to . Nigdy nie mialy rozwolnienia. Z maslanka albo jogurtem - nie wiem.

Gość są koty które tolerują mleko
ale większość ma po nim sraczkę :P dlatego jak już chcesz dać kotu mleko, to kup takie dla kotów np. klara czy wiskas

Gość mój Kotek uwielbia mleko
maślankę i jogurty. Wcina je chętnie i się dobrze po nich czuje :)

Gość ja podaje kotom
Ja mam 5 kotow , wiec gdzie jest Twoja wiekszosc ? Poza tym , nie wszystkie moje koty lubieja mleko dla kotow. Te hasla to wymysly foirm produkujacych mleko dla kotow , pic na wode.

Gość Miss Estee Lauder
A no ma ale to czasem ona zje normalny zestaw i ma tez straczke :) Czy koty generalnie niemoga pic mleka? czy jesli moja kotka toleruje to moge podawac jej? A ten Whiskas to widzialam w takich saszetkach te mleka ale niewiem czym to sie rozni od takiego z kartonu

lubieją?:P:P:P ja mam trzy koty i żaden nie toleruje mleka :P

Gość ja podaje kotom
pewnie im to wmowilas :D

Gość ja podaje kotom
a co pily kiedys koty gdy nie bylo tych wszystkich wielkich i wspanialych firm ? Mleko pily .

piły mleko i rzadko srały :P

Gość ja podaje kotom
a skad to wiesz ? Moja tesciowa zawsze miala koty - moja pamiec siega ponad 20 lat temu - i zawsze koty pily mleko . Zaden nie sral rzadko. :) Nie pracujesz czasami u whiskasa ?

też uważam, że krowie mleko kotom nie służy ale moje obydwa domagają sie stanowczo, więc im nie odmawiam :) czują sie dobrze i nie mają rozwolnienia po mleku (dla ścisłości - łaciate żółte)

Gość ja podaje kotom
Gowno prawda z tym mlekiem. Wode z mozgu wam te firmy zrobily. :D Dzieki wam zarabiaja kokosy sprzedajac badziewie.

Gość mój kot...
pije mleko, ale jest straszny cwaniak i wie co dobre.Jak ma w misce mleko z kartonu to wącha je z odległości 1 metra,robi w tył zwrot i tyle go widzimy.Moja ciotka mieszka na wsi,więc co tydzień mamy mleko od krowy.Kot jest wtedy w siódmym niebie.Fakt,że czasami ma sraczkę,ale może dlatego,że pije to mleko za rzadko i nie jest przyzwyczajony.

Gość Miss Estee Lauder
Bo odtuszczone mleko nie smakuje kotom

słyszałam, że to od tłustego mleka ta sraczka może być ze wsi jest tłuste...

no moim akurat smakuje z kartonu, czyli chudsze niż to "prosto od krowy"

Gość k...mac
poczytajcie o tym pierniczonym mleku..a nie na instynkt wszystkie ide i na legendy...tak koty od czasu powstania swiata upajaly sie mlekiem..podlazily do krowy..i dawaj..sssac ja piernicze....

Gość k...mac
to, ze niekotee lubia nie oznacza , ze im sluzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy podobnie jak wodka ludziom...nooooooooooooo wam z pewnoscia zaszkodzila...

taa upajały się mlekiem, bo kto kiedyś na wsi dał kotu coś do jedzenia? musiały jakoś przeżyć na mleku i myszach:P Dla przypomnienia koty są MIĘSOŻERNE i dorosłe osobniki nie potrzebują mleka tylko WODĘ!

Gość tgegrg
jogurty, kefiry są świetne dla kotów no i mój kot uwielbiał natomiast słodkie mleko (też lubią) może być przez kota źle trawione

kuźwa ta jałowa dyskusja spowodowała ummnie ochote na szklankę mleka, ide sobie podgrzać :) Ja nie mam po mleku sraczki :P

Ewa :) szkoda, wzniosłybyśmy toast kubasem mleka na dobranoc :D

Gość ja podaje kotom
Moje pija smietanke , sraczki nie maja i pily beda. Ja nie mowie, ze mleko jest do jedzenia , do jedzenia dostaja - mieso rowniez , nie takie z puszki - zrobione z uspionych psow i kotow. Moje koty dostaja prawdziwe mieso. Nie opowiadaj bzdur , ze koty mleka pic nie moga.

przeczytaj jeszcze raz mój nick :P mówisz w puszkachjest mięso z uśpionych psów i kotów? słyszałaś o tym jak kot zeżarł zmarłą teściową, wsadził ogon do gardła chrapiącemu facetowi i oczywiście zszedł biedak z tego padołu, albo jak rzucił się taki kocur do gardła niemowlakowi i go podgryzł???

Gość ja podaje kotom
nie interesuje mnie twoj nick ale brednie, ktore opowiadasz. A te pozostale bajeczki zachowaj dla siebie skoro cie upajaja. :p

Gość ojej aleś mi dogadała
AŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

Gość gość
Woda Lourdes Detox Aqua u naszego kota się dobrze sprawdza, kot jest zdrowy jak rybka, nie ma takich przebojów gastrycznych jak to mu się przydarzało wcześniej. Toksyny prawdopodobnie robiły swoje...