Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość how

Jak opalacie się w solarium?

Polecane posty

Gość how

Chodzi mi o to, czy rozbieracie się ze wszystkiego, czy zostajecie w gaciach, staniku, czy jak?? Bo ja bym chciała opalać się tak calkiem nago, ale trochę m głupio, tak wyskakiwać z lumpów.

Gość Draceniaa
Oczywiście, że nago... żeby ciało było równomiernie opalone.. a nie jakieś blade paski.. załóż potem bluzke bez plecow i blade odbicie po staniku :o

Gość how
No ja wiem, stanik ściągam, jasna sprawa, ale z majtkami to już gorzej, w końcu ludzie za ścianą siedzą, a popierdalam z gołą dupą. dzisiaj byłam w solarium i obiecałamm sobie, że tym razem będę się opalać bez gaci, no i oczywiście nie wyszło. teraz jak spojrzę na swoją bladą dupę o strasznie żałuję :/

Gość ona ma wszy
Może macie radę jak leżeć by opalić się pod pachami.

Gość how
Właśnie, jak opalić się pod pachami i w ogóle po bokach?? mam się polożyć na boku czy co?? Za tydzień idę znowu, ale tym razem tardo ściągnę gacie. I jeszcze jedno: zamykacie się w tej cholernej skrzyni? Bo ja nigdy nie mam odwagi przymknąc drzwi do końca :P

Gość ciasteczko20
Kobitki. Najlepsze jest solarium stojące. Stoicie sobie i sie opalacie jak chcecie. Mozecie podniesc rece. No i oczywiscie nago. Ja chodzie do solarium ktore jest w odzielnym pokoju. Wchodze. Rozbieram sie. A w drzwiach mam zamek wiec nie ma sie czego wstydzic. Nikt nie wejdzie.

Gość w ogóle nie
Niszczyć sobie skórę i jeszcze za to płacić? nie zwariowałam!