Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1200

nowy topik o samozaplodnienuD

Polecane posty

czesc dziewczyny wiem ze juz taki topik istnial ale zakladam nowy :D wiec chodzi o dzidzie :D kiedys spoznil mi sie okres ,myslalam ze jestem w ciazy ,ale to nie byla ciaza:( niestety ,moj ukochany sie ucieszyl a pozniej posmutnial bo ciazy nie bylo :( wiec do rzeczy :D mowi caly czas ze chcialby miec dzidziusia ale takiego nie plaowanego wiec co ? jak mam samej go zrobic czy jak :D on sie troszke boi ale chce ! jak by sie tu zaplodnic no :D jak sie we mnie nie spuszcza ,ajak juz sie spusci to trafi w dni nieplodne badz 4 dni przed dniami plodnymi badz madra pisz wiersze :D:D jak to z wami jest hehe

No musi zaczac konczyc w TObie, nie trzeba specjalnie planowac. WYSTRACZY (HAHHAHA) kochac sie 4 razy w tygodniu , a sex musi konczyc sie zaplemnieniem.

no to ja wiem ,mamy czesto sex w tyg :P ale co jak on sie we mnie nie spuszcza wlansie w te dni tylko akurat nie plodne tak jakos wyceluje :( on sie troche boi tak swiadomie no ale prosze a chce miec dzidzie jezzzzu co by tu zrobic:P gorzej jak dziecko :P z nim ,on by chcial tak bezplanowo ale to tak nie idzie :D

masz 85% szans w ciagu roku wspolzyjac bez zabezpieczenia ze zajdziesz w ciaze. Ale sotsunek przerywany(pozwol ze tak go nazwę) ma 75% szans, czyli 25% DZIEWCZYN NIE ZAJDZIE W CIZE W CIAGU ROKU STOSUNAJC STOS PRZERYWANY

hej niunia dzieki ze odp na moje posty :) no tylko ze ja naleze do tych osob co na przerywanym stosunku nie zachodza ,bo tak kilka lat wspolzyje wiec teraz watpie :) a moze jakis podstepik?:P:Dbo ja juz nie wiem :D

A moze jedno z was obnizona płodnośc, np twoj parter jesli jest palaczem tytoniu lub pije alkohol 3 x w tygodniu, lub ty jeśli miewasz cykle bezowulacyjne, lub masz zaburzenia hormonalne? JA proponuje zdecydowac sie na dziecko siwadomie i przez najblizszy rok stosowac naturalne met planwoania rodziny (temepratura mierzona codziennie rano rpzed wstaniem z łożka -jesli podnosi sie o minimum 0,2 sopnia C to znacyz ze wchodzi Pani w plodna faze cyklu, Potem moze temp spadac ale nie musi wiekszosc kobiet ma temp w drugiej fazie cyklu w granicach 37,0. Jak wspominalam koniecznie stosunek z ejakulacja w PAni Pochwie . Badanie sluzu z pochwy -jak sie ciągnie jak białko jaja kurzego , czyli miedzy palcami przez sekundke jest niteczka sluzu , to dni plodne, jak jest go mniej jest kleisty ale nie ciagnacy sie to nie ma dni plodnych.

niunia dziekuje :) owulacje to ja mam bo i bule miewam owulacyjne ale sluzu tego kurzego jajka nie zauwazylam a teraz to chyba zaczne mierzyc temp. zeby bardziej poznac organizm :) a i starac sie o dzidzie swiadomie to jest to :D dzieki jeszcze raz:) a aaaa jaki termomter polecasz rteciowy ?

jak na poczatek to zwykly rtęciowy, mieszysz zawsze w tym samym miejscu polecam blony sluzowe, czyli jama ustna , pochwa . Specjalisci od nat. met, koncepcji maja specjalne termometry z wieksza podzialka, wtedy widza dokladnie wahania temp., no i mierza w pochwi. Ja bym sie ograniczyla do ust i tyle.

dzieki niunia:) a jakies inne z podobnym problemym badz go juz mialy?:D