Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdiofdsoi

nie wiem co robić pomórzcie

Polecane posty

Gość fsdiofdsoi

jestem pewna na 100 ze nie zdalam matury z angielskiego sprawdzilam dzis odpowiedzi i totalnie mi nie poszlo... nie wiem co robic czy lepiej isc do policealnej czy do pracy po liceum jak uwazacie?

Gość KAFETERYJNY BOT
A nie ma już poprawek?

Gość iugfds
z polskiego też pewnie oblalas

Gość fsdiofdsoi
no niby sa ale jak juz wiem ze nie zdalam to co bedzie dalej mozna tylko 1 przedmiot pisac ponownie a jutro mam wos i tak sie zalamalam na dodatek mam cholerne problemy z rodzicami w domu oni mi niczego nie ulatwiaja jestem rozbita i nawet nie wiem czy pojde jutro na maturę... chyba jednak skoncze w tej policealnej jak myslicie lepiej do pracy teraz czy od razu dalej do szkoly (policealnej)??

jeśli rzeczywiście nie zdasz to idź do szkoły policealnej dającej jakiś konkretny zawód (np farmaceutycznej, szkolącej masażystów, itp). po liceum nie masz nic, żadnego zawodu a jutro rano koniecznie na maturę, idź już teraz spać, wyśpij się i staraj się nie myśleć za dużo o tym wszystkim

Gość KAFETERYJNY BOT
Idź na maturę, dziewczyno, nie poddawaj się! Zdasz! Nie Ty pierwsza i nie ostatnia piszesz! Teraz idź grzecznie spać. Jeśli nie zdasz angielskiego to idź do policealnej, ale jeśli chcesz iść na studia, a możesz sobie na to pozwolić - nie przerywaj edukacji. A przede wszystkim głowa do góry! Będzie dobrze, zobaczysz :)