Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do...pp

Moja pierwsza ciąża - termin przełom roku 2009/2010

Polecane posty

witam jestem w 3/4 tygodniu ciązy...to moja pierwsza ciąża. była zaplanowana i bardzo chciana przez Nas. hmmmm o dziwo nie mam żadnych obaw, wątpliwości jestem bardzo spokojna.:) oby tak dalej czego sobie i wam życzę.

Gość gratuluję
Ja jestem w 5/6 tygodniu ciąży. Jest to moja 2 ciąża, mam już 14 miesięcznego synka.

dziękuje i zapraszam inne kobietki, które są w ciązy i przewidywany termin porosu przypada im na grudzien 09 / styczen 2010 !!!

Gość zatroskana1
Witam i ja na przelomie sie spodziewam :D

Gość Radosna25
Witam wszystkie przyszłe mamusie, pierwszy test wykonałam w środę i myślałam, że źle widzę, ale była słaba druga kreseczka. Wczoraj drugi raz testowałam i są dwie krechy:)))to moja pierwsza jeszcze bardzo wczesna ciąża. Termin mi wypada na styczeń.Gratuluje wszystkim ciężarówkom.

Czesc dziewczyny, gratuluje wszystkim mamusiom! Ja mam termin ok 2-4 stycznia, bo nie pamietam dokladnie kiedy byla ostatnia@, ale wiadomo, ze moze byc i grudzien.! buzka

Gość Martha7
Witam dziewczyny;) U mnie również testy pozytywne i termin mi przypada na 8 styczeń :) Ale oczywiście może być i na grudzień ;) Nigdy nie wiadomo:) Jestem teraz w 4/5 tygodniu ciąży:) zależy jak to ktoś liczy:) To jest również moja pierwsza ciąża - nieplanowana ale bardzo się cieszymy ponieważ się kochamy, planowaliśmy na przyszłość i mieszkamy razem rok a jesteśmy 2 lata :) Mam tylko troszkę obaw - ale wiadomo jak to w przypadku 1 ciąży u niektórych:) Pozdrawiam was wszystkie serdecznie - i gratuluję !! :)

Gość aneta888
Witam serdecznie. U mnie również wszystko wskazuje na to, że jestem w ciąży. Tydzien temu zrobiłam sobie teścik i kreska była jedynie różowa, ale teraz to już krwista krecha że hej. Z obliczeń dostępnych w necie wynika, że termin miałabym na 7 stycznia. Mam wizytę u lekarza na piątek i czekanie mnie zabija. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Martwię się jednak troszeczkę, bo zrobiłam sobie badania krwi i mam strasznie wysoki poziom monocytów. Norma to 0,1 - 1 a ja mam 2 co z reguły oznacza infekcje itp. Poza tym mały niedobór żelaza. Jestem od 13 lat wegetarianką ale jak się dowiedziałam, to zaraz wątróbka, kaszanka, buraczki wylądowały na talerzu. Wolę nie ryzykować Wiem, że muszę się uzbroić w cierpliwość. Trzymajcie kciuki

Witam serdecznie, Wy już na przedmetku, ja dopiero na starcie. jestem w 11 tygodniu ciązy a termin mam na 26 maja wg usg a na 1 czerwca wg @. Życzę krótkiego i lekkiego porodu.