Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona mamaa

CHICCO kur..... mać!

Polecane posty

Gość wkurzona mamaa

Kupiłam wozek pól roku temu w salonie firmowym chicco. Po 4 miesiacach szlak go trafił i oddalam do naprawy. naprawiali go miesiac. Po miesiacu znów mi sie rozpieprzył. Żeby bylo śmieszniej salon firmowy zamknęli i mam go wyslać do nich kurierem i pewnie z 3 tyg naprawa potrwa. Po jakiego ch... mi wózek ktorego ciągle nie ma bo jest w naprawie?!!!! Dla mnie 1400 zl (tyle dalam) to ogromne pieniądze, a to dziadostwo sie psuje jakby 40 zl kosztowalo i od ruskich bylo kupowane! A ciągle slysze "popsulo sie bo musiala pani wjechac w dziure" Nosz kur... jezdze po tym co mi oferuje nasz rząd bo innej możliwosci nie mam! Chcialam napisać co myśle o firmie Chicco i ich wózkach "dla lalek" :-o

Gość Leokadia dia dia
Hehehehe, ale się pośmiałam :) fajnie to napisałaś :D No nic... współczuje :o jak hodzicie na spacery skoro wozka non stop nie ma i teraz znów nie będzie?

Gość Leokadia dia dia
chodzicie*

Ja też mam chicco ( nie tylko wózek) i u mnie się sprawdza. Możesz napisać do nich o przyznanie Ci innego wózka z tego modelu bo wg. Ciebie on jest wadliwy ( o ile masz pewność że dobrze użytkowałaś). Mi powiedzieli (w sklepie dziecko w którym rozprowadzają chicco) że towar podlega wymianie na inny gdybym znalazła jakieś wady. Jeśli psuje się to samo a oni nie będą w stanie udowodnić Ci że to Twoja wina powinni wysłać Ci inny wózek

Gość wkurzona mamaa
Dostalam w "spadku" wózek pamiętający czasy 1 wojny światowej (żart oczywiscie ale naprawwde jest zardzewialy i ma obicie w fioletowe wyplowiale parasolki) i za pomocą tego cudu się poruszamy. Z 10 dzieci tylki sobie w nim wywozilo. Zardzewial ale jezdzi, a to cholerstwo z plastiku nic jeszcze nie widzialo a się sypie. I jeszcze mi pan z serwisu bedzie opowiadal o dziurach w chodnikach i krawęznikach. Jakby napisano że to wózek na "salony" do jazdy po parkiecie to bym nie kupiła!

Gość wkurzona mamaa
catarinka71 to moja wina ! Bo jezdze bo dziurawych chodnikach i wedlug serwisu nieumiejetnie użytkuje ich produkt :-o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a mielismy kupowac chicco dobrze ze sie rozmyslilismy

Gość SDFFFYGDF
a po jakiego chuja kupowałaś wózek za 1400 zł? trzebabyło kupic na allegro za 2 stówy to by Ci teraz żal nie było... głupota ludzka nie zna granic :O

Gość wkurzona mamaa
a kupilam bo myślałam ekonomicznie że jak kupie drozszy to mi moje pojezdzi, siostry pojezdzi i może dla kolejnego mojego zostanie. żeby nie bylo jak w przyslowiu "co tanio to drogo" a tu jednak jest "co drogo to drożej" :-o

Gość SDFFFYGDF
no to teraz widzisz, że nawet Twoje tym nie pojeździ. mnie, owszem stać, na wózek za tysiaka, ale uważam, że to wywalanie kasy w błoto. kupiliśmy na allegro wózek za 250 zł i dwójkę dzieci w nich przewoziłam i jeszcze koleżance oddałam, bo był w świetnym stanie... żaden firmowy, żadne Chicco, a jeździ.

Gość SDFFFYGDF
a jakby się rozsypał to nawet nie robiłabym wojny nikomu tylko wyrzuciałabym na śmietnik i kupiła następny. za te 1400 co Ty wydałas to ja bym z pięć miała...

To może napisz że jeździsz po tym co jest i niech Ci pokażą w karcie gwarancyjnej zapis o tym że ten model wózka jest tylko na równe powierzchnie:) Wiesz ja kiedyś kupiłam buty Nike i po msc mi się rozkleiły chodź było sucho i ich nie prałam. Nie uznali mi gwarancji gdyż fakt ten model butów był butami \"halowymi\" a że miały ślady używania ich na dworze (logiczne) była to moja wina. Może ten wózek ma w opisie że jest wózkiem salonowo-wystawowym;) Ja mam teraz spacerówkę simplicity, niby właśnie miastową i powiem Ci że krawężniki i dziury nam nie straszne, a Wrocław ma na prawdę straszne drogi. Zawsze możesz spróbować to napisać. Może akurat wymienią na lepszą. Inaczej zareagują na oficjalne pismo a inaczej na słowo

Gość wkurzona mamaa
mądry polak po szkodzie. Jakbym wiedziala że to taki śmieć to bym kupiła cos innego, ale tyle się naczytalam że taki super extra wozek. Dlatego zalozylam temat żeby inne mamy wiedziały ze jednak zdania są podzielone. Najchętniej bym kupiła jakąs parasolkę malutką, ale jak sobie pomysle o tej kasie wyrzuconej w błoto to mnie trzepie!

Gość co prawda to prawda
ja tez kupiłam używany za 150 w dobrym stanie bo ileż to dziecko w nim pojeżdzi a potem kupiłam baby dreams -spacerówke za 200 zł do 3 lat mi służyła i nie ma najmniejszej wady ....W zyciu nie dałabym tyle kasy za wózek ......nawet gdyby mi sie wysypywało z kieszeni ... A na twoim miejscu zadzwoniłabym do firmy i zrobiła taką jazde ze hej !\ Miałam tak z pralką -gwarancja miała sie ku końcowi a pralka pierdut:O oooooo co serwisant przyjechał to potem było juz tylko gorzej !!! W sumie serwis odwiedzał mnie 7 razy -pralka miała wymienioną kazda czesc i gównoooo.....Firma po moich telefonicznych "scenach" wymieniła towar na nowy ale musiałam sie o to sama porządnie wykłócić!!

Gość na nana na
a jaki masz model i co się z nim dzieje? ja tez mam chicco -- trio for me i wypada kółko.

Gość wkurzona mamaa
3 enjoy peka jedna blokada przy tych przednich obrotowych kółkach. spawali ja i znów pękła, a bez tej blokady tym się wogóle jeździć nie da bo te kółka gonią jak popieprzone każde w inną stronę.

Gość znajdz namiar na producenta
i nie puszczaj tego płazem !!!JA BYM DZWONILA !!!! szlag by mnie trafił chyba !!!Wydrzyj sie na nich niech ci powiedzą jak masz teraz dzieciaka wozić ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już ja zrobiłabym im odpowiednią reklame:O

Gość wkurzona mamaa
za waszą radą zrypałam telefoniczni dyrektora jakiegoś tam i za 2 godziny mam dostać odpowiedź co Pan postanowił w sprawie mojego wózka i dziurawych chodników.

Gość wkurzona mamaa
Mam im wyslać w poniedzialek na ich koszt wozek kurierem i na piątem już wózek bedzie u mnie. Mam jeszcze pół roku gwarancji jak sie jeszcze raz popsuje to zapamiętają mnie do końca życia i w swoim logo wkleją moją fotke z napisem "Tej Pani nieobslugujemy" :-o

Gość wkurzona mamaa
piątek nie piątem