Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaaa2

Muszę z kimś pogadać bo oszaleje

Polecane posty

Gość Ankaaa2

Moja szwagierka wkrótce rodzi. Jestem strasznie zazdrosna. Nie moge sobie z tym poradzić. Tak samo było ze ślubem, bo ich był wcześniej niż nasz. Kurcze mam 27 lat a zachowuje się jak małolata ale nie umiem poradzić sobie z tą zadrością. Co mam robić?

No, ale czemu sama się nie postarasz o dziecko? Dziecko to szczęście, którego nie wolno zazdrościć. Ciesz się ze szwagierką i staraj się o swoje :)

Gość Ankaaa2
a jak można ją zwalczyć bo mnie wykończy

Gość to zajdź w ciążę
urodzisz później i szwagierka będzie ci oddawać ubranka i zabawki i bedziesz miała lepiej ;0

Gość Ankaaa2
tak z mężem w wakacje rozpoczynamy starania. pewnie dopiero jak zajdę w ciąże zadrość minie o ile do tego czasu się nie wykończę psychicznie

Gość Ankaaa2
wątpie w kipskich stosunkach żyjemy, raczej wymiany ubranek nie będzie

Jak zwalczyć? Musisz po prostu zmienić tok myślenia :) Ohajtali się wcześniej, to i wcześniej mają dziecko - naturalna kolej rzeczy. A Ty w czym jesteś gorsza? Przecież tak samo masz faceta i jesteś na najlepszej drodze do tego, by wkrótce być w ciąży :)

Gość sdeeeeeea
a jak ona już urodzi i zaczną się pieluchy, kolki, płacze.... będzie zazdrościć Tobie :)

Nie martw się nie tylko ty jesteś zazdrośnicą ja również niestety ;-)

Gość mexxxxxxxxxx
są miliony kobiet na świecie, które wkrótce rodzą, wszystkim im zazdrościsz, czy tylko szwagierce? Zawsze ktoś będzie miał cos, czego ty nie masz, chocbyś była miss świata z gromadką dzieci, pałacem i miss universum jako mężem - zazdroszczenie nie ma najmniejszego sensu. Wywal z głowy takie myśli, bo one cię niszczą

Gość Ankaaa2
nie chodzi tylko o nią. Mam koleżankę w ciąży i bardzo się cieszę nie zadroszczę jej. Ale jeśli chodzi o szwagierkę to tak. Wiem że to głupie ale tak jest.

Gość Ankaaa2
może źle się wyraziłam. chodzi tylko o nią z tą zazdrością

MYSLE ZE PO PROSTU RYWALIZUJECIE (PODSWIADOMIE CZY NIE ) ZE SOBA I STAD TA ZAZDROSC. LE FAKTEM JEST ZE SZKODZISZ SAMA SOBIE A tWOJA SZWGIERKA NIC NIC NA TYM NIE TRACI, TRACISZ TYLKO tY