Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marscha

Wesele 30 maja a nie mam

Polecane posty

SUKIENKI NA POPRAWINY!!! Nos do ku*** nedzy, nie mam pojecia, jaki styl, jaki fason, w co sie ubrac i wogole! Mozna w jeansy?

marscha ja mam 23 maja i tez nie mam:P:P:P nie mam pojecia jaka sukienke mam wybrac a jaka nie wybiore to mi sie nie podoba:O:O

nie chce tez takiej dlugiej:O suknia jest śliczna ale generalnie nie podobaja mi sie dlugie:O

Kuzwa, ale jak kupic sukienke przez neta na poprawiny! Toz to idealnie powinno byc chyba ! Czy nie? Jak sie wkurze to bez kitu w jeansach ;) strasznie wieczorowa Aniu ta sukien, sliczna, ale gdzie ja w niej potem pojdze? CZy do cholery kupic zas na jeden dzien? zolza, jak leci? Strach troche co?

Sliczna, ale ja tez dlugich nie trawie, wogole sama juz nie wiem co mi sie podoba a co nie? Oczoplasu idzie dostac od tych sukienek, a nic konkretnego. A Co najlepsze, zamowilam sobie z Bon Prix, i co? Czekalam 4 tygodnie i przyszla porwana!!!! Kurde molek i wogole

marscha ja też w jeansach pujde:P:P najlepsze jest to ze my juz kupilismy dla mojego narzeczonego wszystko, nawet ubranie na poprawiny a ja nie mam i pujde nago:P:P:P z allegro nie chce kupowac bo jak kupie i bedzie niedopasowana do mojej figury i sie ostro wkurze. marscha, wkurza mnie to ze w kolko kazdy mi gada nad uchem ze to juz nie dlugo...a mi serce do gardla podskakuje:P

Gość o rany...
no sliczna, ale DŁUGA? na poprawiny? Chyba nie bardzo...

To ja Ci cos powiem: my nie mamy garnituru!!!! Hehe :D Ubaw fest:P Nam tez wszyscy marudza- bla bla bla :D Juz w weekend mysle pojedziemy wkoncu. Wlasnie Ania, dobry pomysl - odstrzelic sie jak nie wiem, a potem na Sylwestra, gorzej jak spedze go z moim na chacie ;) Wlasnie ja mam wrazenie ze wszystkie te sukienki dlugie czy krotkie sa identyczne. Nic co patrze i WOW

ladne sa tez te krotkie ale do mojego wesela zostalo nie wiele dni i boje sie ze jak zamowie i bedzie nie dopasowana to co ja zrobie:(

Tak szybko piszecie ze ja nie nadazam, ja jestem w poludniowej Anglii, przyjade tydzien przed weselem :P

Gość Iwona świadkowa
Ja też idę na ślub i nic jeszcze nie mam...

marscha to ty masz to co ja:O z kims ide przez miasto i kolezanka krzyczy : zobacz jaka piekna suknia moze ja przymierzysz??? a dla mnie ona sie wydaje nic szczegolnego:O nie wiemdlaczego:O juz mam dosyc tych przyotowan

Gość Warszawa i nie rozumiem
czyje te poprawiny? Wasze? i gdzie je urządzacie, że szukacie takich kreacji? Ludzie, wyluzujcie trochę, przecież poprawiny to chyba taka impreza nieformalna? Przynajmniej wszystkie na jakich byłam (łącznie z moimi) tak wyglądały. służą raczej temu, żeby się młodzi wreszcie wyluzowali w gronie znajomych, a nie spinali znowu, że suknia itp. Naprawdę nie kumam.

Nie przejmuj sie Iwona, moja siora swiadkowa tez nic nie ma, hehe No wlasnie taki WOW factor, co nie? Tak ze poprostu dech zapiera jak slubna, a tu co: LIPA!!! Wszystkie identyczne, nudne Ania poogladam te od Ciebie, moze akurat cos Spoko, aby do czerwca :D

warszawa wlasnie o to mi chodzi. chcialam kupic sbie cos eleganckiego ale takie cos co tez bym ubrala np. na niedziele...

No poprawiny nasze, przeciez mowie ze w jeansach najlepeij :D Tak, moj jest niemcem to juz wogole pomieszane na maxa, ale zalatwialismy slub troche tu u polskiego ksiedza, troche w pl i spoko, papiery gotowe juz zapiete a sukienki i garnituru brak :D

Gość Iwona świadkowa
Ja na ślub chciałabym coś pięknego, niepowtarzalnego, błyszczącego :-) Pomóżcie :-)

najlepiej ja mowie do swojej mamy ze kupie cos cos takiego normalnego co bede mogla i pozniej ubrac...a ona: jak to?? przeciez pana mloda i na poprawinach musi wyjatkowo wygladac:O porazka:P:P