Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ciebie umieram nie martw si

62 na ile starcza a 68?

Polecane posty

cy kupić więce 62 czy 68 rozmiar? czy taki 2 miesięczniakjak włozy rozmiar 68 to bardzo bedziewisiało? czy lepiej więcejrozmiaru 62 bo on starczy naile?.na 3miesiące?

Gość a moj facet
zalezy od dziecka.

pokupowałam same 62 narazie, ale jeden mam 68 i jeden 74, wydaja sie takie maleńkie ze az sie boje pomyslec jak wyglądają te 62. Nie kupiłam ani jednego na 56 rozmiar- a powinnam?

Powiem ci tak ja kupilam duzo ubranek na 56, a doslownie 2-3 szt na 62. Imialam problem ,bo corka urodziala sie tak duza ze do 56 nie weszla. Bylo mi smutno, bo pokupowalam naprawde slicznie te ciuszki. Potem w domu okazalo sie ze na 62 mam tak malo ubran ze maz musial jechac kupic.

ja mam po polowie na 56 i 62, na 68 tylko dresik wyjsciowy, nie liczac tych ciuszkow na 3-6 miesiecy bo one podobno tez sa na 68 ale moim zdaniem to raczej do 68

ja na 56 nie kupowalam wcale i dobrze bo dzieci rodzily sie duze i 56 bylo za male... kolezanka mi do szpitala przyniosla jeden komplecik na 56 i bylo nam obydwom bardzo przykro bo niestety na malego nie wszedl.. na 62 ubranka starczyly mi na jakies pierwsze 2 m-ce a pozniej do pol roku spokojnie 68...

ja jak sie rodzilam mialam 53-53, maz mial 51, oboje jestesmy niewysocy dlatego kupilam dla dziecka 56. :)

Gość Kaśka 111
ja ubranek nr 56 mialam kilka sztuk . Trzy śpiochy i dwa kaftaniki . Tak , żeby bylo wygodnie dziecko ubierac przez pierwsze 2 , 3 tyg , na dłużej nie starczyły . Rozmiar 62 starcza o wiele dlużej . Dobrze tez miec pod reką kilka większych , bo tak jak wypowiadaly sie przedmowczynie dzieci rodza się większe i mniejsze .

Gość wlasnie dobre pytanie z tymi
Ja kupilam pare ubranek na 56, poniewaz tak mi radzila poolzna, ale cos mi sie wydaje, ze ich nie wloze, poniewaz oboje z mezem jestesmy wysocy (ja 177cm, maz 187cm), wiec jest spora szansa, ze synus takze urodzi sie duzy (ja mialam 58 cm jak sie urodzilam, ale maz z drugiej strony mial 51cm) Ale zobaczymy, jeszcze 3 miesiace. Boze, jak ja sie juz nie moge doczekac...:D

ja na 56 kupie tylko kilka rzeczy (dosłownie kilka kaftaników i za dwie pary śpioszków do szpitala), więcej na 62. Jak coś, to najwyżej dokupię na 56, a 62 sie nie zmarnuje, bo potem wykorzystam