Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radoslaw

Jak być atrakcyjnym dla kobiet?

Polecane posty

Gość radoslaw

Jak być atrakcyjnym dla kobiet? Szczerze mówiąc kobiety nie zwracają na mnie uwagi. Widocznie ich nie pociągam, a staram się jak tylko mogę. Jestem opalony, noszę fryzurkę z lekką asymetryczna grzywką, staram się wszystko modnie dobierać.. nawet okulary korekcyjne.. Co mam zrobić? Pomóżcie..

Gość trzeba mieć mieszkanie
:classic_cool:

Gość wojtekAA
fajne kobiety nie lecą na metroseksualistów

Gość aqa maryna
mnie odpychają niscy tłuści faceci świńscy blondyni - tacy siwi z rzęsami i brwiami siwymi i z palcami dłoni jak parówkami. Jeśli nie masz takiej fizjonomii to ok

Gość półgłówki nie wypowiadać się

Gość wojtekAA
opalony? pewnie solarka asymetryczna grzywka? masakra... bądź męski a nie metroseksualny laluś! kobieta ma się przy tobie czuć kobietą! bądź uśmiechnięty, dobrze wychowany, pokaż jej, że ją szanujesz...

Gość 2kac
Musisz mieć półmetrowego penisa, jak ja, inaczej pozostaje ci jedynie samobójstwo

Gość podstawowe wymagania
IQ - minimum 120 wzrost - min. 185 cm miesięczne zarobki - min. 15 tys. netto jeśli spełniasz te wymogi to przechodzisz do następnego etapu :classic_cool:

Gość lalalatralala
a charakter maż jaki??? pamiętajze wygląd to nie wszystko.moze za bardzo zwracasz uwage na wyglad i maja cie za lalusia i narcyza???

Coraz więcej mężczyzn zapomina o byciu dżentelmenem: o puszczeniu kobiety w drzwiach, o otworzeniu im drzwi itp. Paradoksalnie nie jest to oznaka jakiegoś równouprawnienia kobiet i mężczyzn, ale zniewieścienia i braku inicjatywy ze strony mężczyzn (tak ja uważam). Po pierwsze zapomnij o tych wszystkich bzdurach w stylu \'równouprawnienie\' i że nie wypada teraz być szarmanckim itp. W kwestii bycia dżentelmenem nic się nie zmieniło - zawsze musisz nim być!

Gość aqa maryna
mi wcale nie zależy na fiucie 30 cm jak wszędzie baby piszą.Nawet kiedyś rozebrałam sie z facetem i jak zobaczyłam że ma wielkiego 24 cm to uciekłam z jego domu i nic nie zaszło.Jeszcze by mnie porozrywało.

Gość to akurat nierpwada
z tym gentlemanem , masz być stanowczy a nie uprzejmy , uprzejmi i uczciwi umierają samotnie.

facet atrakcyjny to przede wszystkim człowiek inteligentny !, oczytany, wartościowy !! , zadbany , ładnie pachnący a o dżentelmeństwie to juz nie wspomne, bo to oczywiste !!! na atrakacyjność nie wpływają tylko cechy zewnętzne ale też te zakorzenione w sercu !

Gość dobrychlopak
Hahaha,kiedyś byłem dżentelmenem i niestety skutek tego był opłakany. Kobietom wcale nie schlebia, kiedy mężczyzna jest elegancki, miły i kulturalny. Kobiety chcą chama z muskulaturą kochającego sport i dobrze zarabiającego. Ewentualnie tylko dobrze zarabiającego - inne mankamenty kobieta wybacza.

Gość to akurat nierpwada
Gadanie o samcu alfa i innych bzdurach również przemilczę.

Gość moscatova
Co do bycia dżentelmenem to różnie to bywa. Ja nigdy, ale to nigdy nie wdaję się w dyskusję z kobietami które, kiedy ustąpię im miejsca zaczynają dyskutować: “Nie postoję, nie dziękuję bla bla bla”. Nie bawię się z nimi w te gierki. Moja postawa ciała i ton głosu mówi wyraźnie: 'usiądź, jest ok' (oczywiście jeśli ona mówi, że zaraz wysiada, to nie odwalam jakichś teatrzyków i siadam z powrotem). Nigdy też nie robię którejkolwiek z tych czynności, żeby przypodobać się lub podlizać kobiecie. Robię to dlatego, że kobieta jest przy mnie i jest automatycznie w moim “świecie”, w mojej rzeczywistości, w której może się czuć bezpiecznie i komfortowo.

Gość zalezy na jakiej kobiecie
ci zalezy - jak na blacharze, to dalej stoj przed lustrem i przeczesuj przedzialek Jak na sensownej dziewczynie, to musisz miec cos do powiedzenia, cos soba reprezentowac, no i gentlemenem dla kobiety z klasa trzeba byc.

Gość musisz zarabiac z 5 tys zl
miec nowego mercedesa, wlasne mieszkanie, najlepiej jeszcze dom poza miastem, psikac sie drogimi perfumami, ubierac sie w drogie oryginalne ciuchy, byc ladnie umiesiony...no i chyba tyle starczy :-)

Gość ja jestem facetem i nie zalezy
mi na kobietach no ale chcialbym byc atrakcyjny dla innego faceta,chcialbym sie podobac sie chlopakom

Gość to akurat nierpwada
nikt o chamstwie nie mówił na szczęście . Słońce Czerwone gdzie są te bzdury które drażnią twoje oczy ?

Gość tylko 5 tys
??? to chyba ideał gimnazjalistki :P

proszę czarno na białym : wielbiciel 70B " co robić... zarabiać 50 koła na m-c " podstawowe wymagania " IQ - minimum 120 wzrost - min. 185 cm miesięczne zarobki - min. 15 tys. netto " musisz zarabiac z 5 tys zl " miec nowego mercedesa, wlasne mieszkanie, najlepiej jeszcze dom poza miastem, psikac sie drogimi perfumami, ubierac sie w drogie oryginalne ciuchy, byc ladnie umiesiony...no i chyba tyle starczy "

Gość to akurat nieprawda
Wiele kobiet ma jednak ciągoty do bogatszych panów i to nie te blachary a takie normalne dziewczyny mówią wtedy on ma to coś . Nie oszukujmy się za kloszardami nie biegają tak samo za facetem w bluzce z wyprzedaży w Tesco lub innego sklepu dyskontowego popularnej sieci. Choć jak to było w filmie "piniondze to nie wszystko "

Gość to akurat nieprawda
nie ma przystojnych facetów , są tylko Ci którzy się nie garbią i nie patrzą na buty.