Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radoslaw

Jak być atrakcyjnym dla kobiet?

Polecane posty

oooo boziu....trzymaj mnie bo az spadłam z krzesla... prawiczku zrozum dziecko ze juz czas zacząć nad tym pracowac - powtorze się !!! ciągle narzekasz ze jestes prawiczkiem to zrob cos z tym, a nie marudzisz :O i skoncz z tymi glupotami, ktore zaprzątaja Ci umysł...

Gość trollandia trollandia
Prawiczek jest trollem ...

wiesz trudno to określic ale masz denerwujący sposob myślenia w pewnych kwestiach a mianowicie w kwestiach sexu, bo na inne sie nie udzielasz.

Gość zeby byc atrakcyjnym
musisz zapomniec o dzentelmenskim sposobie bycia,romantycznej duszy, by stac sie malym dokuczliwym skurwysynem. Jesli nie masz wlasnych zasobow finansowych mysisz umiec przekonywac starych ze twoja blachara potrzebuje nowa komorke. Musisz byc zazdrosny i umiec po chamsku zrobic awanture, dac w morde na dyskotece chlopaczkowi ktory otarl sie o blachare przypadkowo podczas tanca blacharze tez nieszczedz wtedy bedziesz cool i o rety, co to nie Ty :) nie zapomnij zaczac zbierac na bmw ;) bez tego ani rusz

Gość Off course
Kobiety ktore cie nie znaja to sie patrza na wyglad.. czyli to znaczy ze nie jestes najlepszy i najladniejszy ;/ Mi np. sie podoba jak faceci nosza biale podkoszulki i lancuszki na szyji :P To jest dla mnie sexy .. no i oczywiscie umiesniony:P Nie no nudzilo mi sie to napisalam :P Poro i god luck bbe :P

Gość shantelle99
Mi się wydaje, że podchodzisz do tych spraw zbyt powaznie, za bardzo przezywasz samego siebie. Poczucie humoru i pewność siebie się liczą! Nie bierzesz wszystkiego tak na serio, bo to odstrasza :)

Gość Raw Rasputinn
wiesz że to głupie ? chyba że sama lubisz trollować :D

Gość Dolnoslazak
Prawiczku blagam Cie.. Nie udzielaj sie juz wiecej,bo swoja postawa psujesz opinie milionom facetow,ktorzy nie uzalaja sie tak nad soba.. Jak tak dalej pojdzie to wszystkie panie,ktore zagoscily na tym topiku beda mialy efekt wymiotny na widok jakiegokolwiek mezczyzny,bo beda go przyrownywac w podswiadomosci do Ciebie.. Zlituj sie i zamilcz. Albo dorosnij i odezwij sie za kilka lat,ok? Bardzo Cie prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.

Gość Dolnoslazak
P.s1- spodobac mozna sie kazdej kobiecie.. Wystarczy tylko byc uwaznym i przewidziec,czym mozna danej zaimponowac.. Plytkiej 16to latce(zdarzaja sie) pocieknie kisiel po udach tylko dlatego,ze jestes od niej starszy.. No dobra. I przystojny. Natomiast dojzala kobieta,ktora twardo stapa po ziemi zapamieta Cie na dlugo,jesli np pokazesz,ze dzieci sie przy Tobie dobrze czuja.. Na kazda kobiete jest jakis sposob. Trzeba tylko myslec. Mnie np myslenie nie boli,inni maja juz z tym gorzej. Ale to na szczescie juz nie moj problem. :) P.s2- wbrew pozorom jestem wyjatkowo skromny. Pozdrawiam serdecznie. :)

Dolnoslazak Nie rozumiem w jakim celu chcesz imponować kompletnie nieznajomej kobiecie? Zaimponować to ja się mogę starać mojej mamie, a nie obcej kobiecie. Jeżeli chcesz poderwać kobietę to musisz w niej wzbudzić odpowiednie emocje i mieć dla niej jakąś wartość. A nie jej zaimponować. Wyobraź sobie, że bezdomny alkoholik może zaimponować kobiecie tym, że uratuje komuś życie, ale to nie znaczy że ona będzie chciała się nawet z nim przyjaźnić. Podałem ekstremalny przypadek, żeby Ci pokazać, że wartość i atrakcyjność NIE równa się byciu imponującym. Kobiety zwracają uwagę na inne rzeczy niż to czy facet jej zaimponuje. Paradoksalnie, facet który stara się zaimponować kobiecie ma dużo mniejsze szanse na jej zdobycie niż ten, który się nawet nie stara. Zrozum to.

Gość zabójca
możesz mieć ryj jak trampek ale duzo kasy wtedy będziesz atrakcyjnym dla suk

Gość Aero
Trzeba zrobić kilka rzeczy. Po pierwsze- spójność samego z sobą. To najważniejsze. Jeśli chcesz- zajrzyj na tą stronę: www.jak-zdobyc-dziewczyne.info powinieneś tam znaleźć wiele informacji potrzebnych :)