Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy23

Hemoroidy Milosc Bol...

Polecane posty

Gość Pomocy23

Witam pisze bo dzis od rana powaznie sie zastanawiam co zrobic. Mam chlopaka ktorego bardzo kocham :( ma Hemoroidy i nie moge sie z nim kochac WCALE, jestesmy para homo, zeby bylo zrozumiale. Jest mi bardzo z tym ciezko poniewaz bardzo go kocham, a on od dluzszego czasu nie przytula mnie - spi odwrocony w nocy, nie opiekuje sie mna, nigdzie ze mna nie wychodzi sie przejsc, siedzi tylko przed TV, zachowuje sie tak jakby mnie wgl nie bylo -[ a gdy mnie nie ma wypisuje do mnie ze bardzo tesknie, ze mnie potrzebuje ] Gdy przyjezdzam pierwszy dzien i noc sa wpaniale - potem sie mna nacieszy i dalej to samo :( Co zrobic ? prosze nie piszcie mi odp typu, zostaw go, czy podobncyh - bardzo go kocham i potrzebuje rady jak to zmienic. Z gory Bardzo dziekuje

Gość niech idzie do proktologa
Z hemoroidami nie ma żartów, nieleczone tylko się pogarszają. Są metody usuwania hemoroidów bezoperacyjne. Polega to na zakładaniu specjalnych gumowych opasek na hemorid, po takim zabiegu guzek obumiera i po kilkunastu dniach odpada samooistnie. Ta metoda nazywa się metodą Barrona. Opaski zakłada się w ciągu 15-20 minutowej wizyty. Czyli zabieg przeprowadzony ambutolaryjnie, bezboleśnie. Warto by partner zaczął sie leczyć, tym bardziej że utrudnia Wam to współżycie. Po co sie męczyć z bólem jak w prosty sposób można wyleczyć przyczynę.

Gość Pomocy23
Dziekuje, rozmawialismy na ten temat on nie chce, woli Posterisan (chociaz sobie olewa bo ja mu musze za kazdym razem;/ o posmarowaniu przypominac ;/ ) ja sie nie kocham ROK wiele znosze, bylo by mi lzej przez to przechodzic jesli on bylby dla mnie cieplejszy :( i nie wiem co mam zrobic

Jeju to przykre....Musisz do skutku z nim rozmawiać,zapewniać go że tamten zabieg da się przezyc i po nim wszystko moze być znowu super.Trzba go tez zrozumieć,wstydzi sie krepuje i odbiera mu to chec do wszystkiego....musisz satrac sie mu pomoz,musisz z nim rozmawiac rozmowa duzo pomaga.Zycze Wm wzystkiego dobrego,3maj sie!

Gość Pomocy23
Dziekuje, moze moj problem nie jest z hemorojdami ale glownie o jego zimne zachowanie :( od ponad miesiaca tak jest, mozna powiedziec ze to zimny dran sie zniego zrobil :( To wszystko wzrasta we mnie:( czuje sie tak samotny przy nim jak nigdy przed tem :(

Pomocy23---->jesteś gejem????pytam z ciekawości......Twój partner jest oziebly bo ma problem,bo hemoroidy to problem.Trzeba go zrozumiec dlatego jest taki smetny pewno.....

Gość Pomocy23
tak jestem wiesz jemu te hemorojdy nie przeszkadzaja za bardzo - z tego co widze, dobrze mu tak jak jest :( chodzi tez oto że ze mna nic nie robi :( nie wyjdzie sie przejsc nie zjemy romantycznej kolacji...:( zwraca sie do mnie typu .....j ci w dupe, spird//dalaj.,.. i takie tam :( gdy placze krzyczy na mnie ze sie uzalam nad soba ;(

Gość Pomocy23
wiesz tez myslalem :( ale chyba nie dokonca :( gdy mnie nie ma - to pisze, dzwoni jak on teskni etc... :( gdy chce sie spotkac zkolega jest straszliwie zazdrosny :( jesli by nie kochal :( nie reagowal by tak

to moze byc wykle przywyczajenie.......lubi miec nad Toba wladze.....ktos kto kocha nie odnosi sie do tej osoby w ten sposob