Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anaconda_a

Po porodzie - co z tym wielkim flaczastym brzuchem zrobić?

Polecane posty

Dziewyczyny poradzcie: przed ciaza ważyłam 90kg (przy wzroscie 173) byłam na diecie i zaczelam chodzic na silownie... zeszłam 3 kg... i zaszłam w ciąże:) Niedługo poród, chciałabym abyście doradziły jak zadbać o ten przeklety brzuchol.... bo teraz to sie chodzi dumnie z balonem..wiadomo ciaza... ale jak sie rozsypie...to do śmiechu mi nie będzie- wiadomo ze po ciazy balon robi sie pusty a skóra zostaje naciagnieta... co robic...poradzcie:)Dodam, że chcę karmić piersią- nie wiem czy będę mogla używać żeli wyszczuplających, czy ujędrniających..kiedy mozna zaczac cwiczyc brzuch etc...

Ćwiczyć chyba po połogu. Ja nie robiłam nic z tym flaczkiem. Ubierałam się tak żeby nie było go widać i w sumie nawet nie wiem kiedy sam zszedł:)

Gość nic się nie martw
będzie dobrze :) ćwiczyć można po połogu a i karmienie piersią przyspiesza spadek wagi. Póki karmisz żeli ani balsamów ujędrniających nie wolno !

ja tam w cuda nie wierze- samo sie nie wciagnie. bynajmniej nie w moim przypadku bo znam swoje ciało. są takie typy szczesliwych kobiet ktore jak \"wyplują dziecko\" to po pologu wygladaja jakby nigdy nie byly w ciazy... ale ja do tych niestety nie naleze.

Gość nic się nie martw
ponieważ zawierają algi i kofeine a to niestety predostaje się do krwi i pokarmu dzidziusia.