Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoneczkaaaa

Mój mąż i jego kuzynka

Polecane posty

Gość Słoneczkaaaa

Mój mąż ma kuzynke i ona jemu się podoba,jak on kiedys mi wyznal,że jak nie byłaby jego kuzynką to chciałby z nią być ,ona naprawde mu się podoba ,on widzi w niej ideał kobiety.Ona zas jest szmatą ,zwykłą żdzirą ,pokazała się swoim zachowaniem wobec obcych facetów ,prawie rozkładała nogi .On i ona się uwielbiają widzę to np.po zachowaniu przy rozmowie telefonicznej ,on i ona przez tą słuchawkę aż ćwierkają z radości że się słyszą ,mój mąż nigdy tak ze mną przez telefon nie rozmawiał a z nią zawsze taki ma inny głos i zachowanie.Jak teraz mnie poinformował że przyjeżdża do tego miasta w którym my mieszkamy czyli do jego rodziny to aż mi się żle zrobiło ,i nie powiedział mi o tym tylko raz tylko kilka razy w ciągu jednego dnia.Boję się o tą szmatę ,bo wyczuwam w niej taką żdzirę ,że nie byłoby problemu zeby nawet kuzynowi nastawiła. Dowiedziałam się tez ,ze chce kuzyna odwiedzić ,czyli tutaj przyjechac chce do naszego domu ,ja pierd...le i nie dziękuję . Co mam zrobić aby taka kuzynka kurwa tutaj nas nie odwiedziła ? podpowiedzcie coś proszę.

Gość może się bzykali

Gość glupiacipkajestes
jestes glupia ja bym postawila sprawe jasno albo jas labo kuzynka i zabronilabym mu utrzymywac znia kontakt

Gość ja bym też wygarnęła
wprost co o niej myśle i zrobiłabym gosciowi awanturę za to ćwierkanie. I że nie zyczę sobie aby ona pojawiła się w moim domu.

Wy wszystkie sobie jajczycie, czy jak? Chcecie zabronić kontaktów z rodziną? W łeb się postukajcie ;) A jakby wasz np. ojciec miał przyjechać, a mąż by wam powiedział, że chybaście ocipiały i tego starego pedofila to on nie wpuści, to byście byly kontentne?

Jakby mi powiedział mój facet to co Tobie. To by mnie już nigdy nie zobaczył :D Nie ważne, chłopak czy mąż. Nie czujesz się urażona? Chyba nie, martwisz się tylko o to czy do niej poleci :0 Niech leci... Rozwód i walcz o mężczyznę, który to w Tobie ideał będzie widział... :s

Gość bereshka
To bardzo dziwne ! jak można tak ćwierkac przez telefon z kuzynką ? Chyba kiedyś coś ich łączyło , wydaje mi się ,że przynajmniej raz ze sobą spali . Uważaj , postaw sprawe na ostrzu noża ! Nie wpuszczaj jej do mieszkania . Wymyśl remont , wyjazd czy cokolwiek aby was nie odwiedziła . Zobaczysz jak sie zachowa Twój mąż ! Jak będzie zły i chumorzasty to znaczy ,że kocha swoją kuzynke ,a to dobrze nie wróży!

Gość Słoneczkaaaa
Ojciec a kuzynka to całkiem inna sprawa ,zwłaszcza kiedy kuzynka jest faktycznie zdzirą i to sama udowodniła .

Słoneczkaaaa, bo ja wiem, jak facet mówi, że ideałem kobiety jest dla niego matka, to jest kochany, ale jak mówi, że siostra, czy kuzynka to już koniec świata. Poza tym co do tego, czy z nią spał, czy nie, to odsyłam do tematu o tym, do czego ludzie by się nigdy nie przyznali: co piąta osoba pisze, że do tego, że kiedyś z bratem, czy kuzynem cośtam a cośtam. Co nie zniemia faktu, że jako dorośli już się tak nie zachowują. Aha, zakazany owoc smakuje najlepiej, więc jeżeli mu zabronisz będzie czuł większą pokusę.

Gość ja bym miala na twoim
miejscu uszy i oczy otwarte, bo mimo, ze kuzynka to roznie to moze byc.. Rodzony brat mojego meza byl z ich kuzynka 3 lata. Rodzice, rodzina o tym wiedziala, ale co miala zrobic, przeciez ich nie wypisze z rodziny, choc o czywiscie to byla chora sytuacja... Takze wiesz, z kuzynami nigdy nic nie wiadomo jak to sie ku sobie maja jak twoj maz i tamta.

Fetyszysta - lepiej uwazaj z tymi swoimi osadmi i przezytaj co napisalam wyzej. Dodam, ze byli to DOROSLI ludzie: ona miala 27, on 24 kiedy zaczeli byc ze soba.

ja bym miala na twoim: jasne. I jeszcze mi powiedz, że przedtem byli całkiem normalni i nagle ich wzięło love. Jeżeli nawet autorka tematu pisze, że kuzynka jest taka a taka, to nie znaczy, że mąż autorki taki jest. A małżeństwo powinno opierać się na jakimś wzajemnym zaufaniu. Zaborczość względem rodziny? Brzydzę się tym. Sorry, jeżeli nawet i się prześpi z kuzynką, to wyjdzie jaki z niego mąż. Poza tym jeżeli prześpi się z kuzynką, to prześpi się i z inną lachą pewnie też. Kwesstia czasu.

cóż mam kuzynek kilkanaście, kuzynka to kuzynka, spotykamy się rąsia , buśka, cmoknonsens i koniec dyskusji z kuzynkami

Gość AaliyahHaughton
kuzynka szmata to jedno ale Twój mąz to drugie, zwykły dupek, jak mozna sie tak podniecac rozmową z kuzynką, to nienormalne, widac coś ich łączy, na Twoim miejscu nie wpusiłabym jej do domu a mężowi wynalazła zajecia zeby nie miał czasu na bzdetne zabawy z kuzynką

Gość Strip Poker
Fetyszysta ma racje . Jak mąż autorki ma takie ciągotki to zrobi to z każdą nie tylko z kuzynką .

A tak, zebys wiedzial. Przedtem nie bylo takich akcji i nawet planow. Spotkali sie przypadkowo razem na imprezie, zaczeli rozmawiac i jedno zaczelo patrzec na drugie inaczej niz do tej pory. Po paru tygodniach byli juz para. I oczywiscie co do reszty masz racje, ale nie wmawiaj sobie i reszcie, ze takie rzeczy w doroslych ludzi sie nie zdarzaja...Otoz wlasnie sie zdarzaja niestety...

ja bym miala na twoim: nie wmawiam, że się nie zdarzają. Ale chcę zaznaczyć, że się zdarzają, a nie są wszechobecne! Co więcej mówiąc o przesłankach nie chodziło mi o to, że się do siebie mieli już przedtem, tylko, że, hmm.. np. obydwoje lubili adrenalinke, albo pierdolili konwenanse, lubili szokować, etc. Mniemam, że z nikąd się ich związek nie wziął.

Gość lllolll
głupie baby to jego kuzynkaaaaaaaa!!nie moze dobrze zyc z rodzenstwem ciotecznym??!! dziwne jestescie no ale to prawda ze trzecie osoby burza charmonie w rodzinie

Gość lllolll
puknijcie sie w czolo a nie sie nakrecacie!! autorko o jego matke lub ciotki tez jestes zazdrosna??ŻENUJACE!!!

Gość AaliyahHaughton
tez zyje w dobrych stosunkach z kuzynami ale tu jest cos nie tak i widac to od razu, kuzyn z kuzynka tez sie moga pokochac wiec ostrożności nigdy nie za wiele

Gość Strip Poker
"wyznal,że jak nie byłaby jego kuzynką to chciałby z nią być ,ona naprawde mu się podoba ,on widzi w niej ideał kobiety." Powiedział cI to przed czy po ślubie ?

Gość lllolll
nie no rece opadaja-puknijcie sie w czolo dobra hahahahah paranoja

Gość lllolll
ja tez twierdze ze moja siostra rodzona jest naj i kocham ja jak siostre to normalneeeeeeeeeeeeee ejjjjjjj jebnijcie sie w czolo

Gość lllolll
autorka o matke i ciotki tez jestes zazdrosna??ahahahah

Gość byłam żoną
takiego gnojka , mój ex ma dziecko z własną kuzynką .Przez wiele lat to ukrywali ! Więc też radze uważaj obserwuj !!!!!!!!!!

Gość lllolll
dziwie sie facetowi ze cie nie ustawil bo takie trzecie osoby jak ty czesto psuja relacje w rodzinach!!Znam to z doswiadczenia tylko w innym temacie

Gość jaajajajajajajajajajajjajajjaj
lllolll puknijcie sie w czolo a nie sie nakrecacie!! autorko o jego matke lub ciotki tez jestes zazdrosna??ŻENUJACE!!!to ja juz wiem czemu zona mego ciotecznego brata nie odwiedza mni z mezem!zazdrosna jest suka o moj z nim czas...zebys sie nie pomylila panienko!

Gość jaajajajajajajajajajajjajajjaj
lllolll dziwie sie facetowi ze cie nie ustawil bo takie trzecie osoby jak ty czesto psuja relacje w rodzinach!!Znam to z doswiadczenia tylko w innym temacie dokladnie!zenada!

Gość masz prawo być zazdrosna
ja z moim kuzynem(i to bliskim) przespałam sie kiedyś ale teraz staram sie nie przychodzić do niego zeby nie drażnic jego żonki:P

Gość gdgbsdvsvas
ja tam rzne swoja kuzynke codziennie-sa lepsze niz zony