Jennasis 0 Napisano Maj 6, 2009 Zawsze kiedy chłopak robi mi palcówkę musi moczyć moją pochwę swoją śliną. Nawet ostatnio, kiedy się po raz pierwszy z nim kochałam. Mam 16 lat. Czy to może przez to, że jeszcze do tego nie dorosłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wezwijcie lekarza 0 Napisano Maj 6, 2009 oczywiście, twoje narządy płciowe jeszcze się wystarczająco nie rozwinęły! P.s. przez palcówkę też mozna zajść w ciążę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennasis 0 Napisano Maj 6, 2009 tak jasne. przez palcówkę? zastanów się co piszesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wezwijcie lekarza 0 Napisano Maj 6, 2009 no widzisz, rozumek malutki a ty już za sex się łapiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MELDOWAĆ SIĘ PLOTKARY Napisano Maj 7, 2009 o rany :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie ja... Napisano Maj 7, 2009 o jeny..przez palcowke mozna zajsc w ciaze...co za bzdury... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rety kabarety Napisano Maj 7, 2009 moja kolezanka takim sposobem byla zmuszona wziasc cytonect zabawiali sie w taki sam sposob tylko ze ona sie spuscil.. potem palcowka i plemniki sie dostaly tam gdzie nie trzeba... i pomuslec ze dziewica w ciazy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annnn4343 Napisano Maj 7, 2009 mozna zajsc w ciążę jesli na palcach jest sperma ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przez palcówkę można zajść Napisano Maj 7, 2009 w ciąże tylko pod warunkiem,że ten kto Ci robi tą palcówkę będzie miał na palcach spermę.Poprzez palce wprowadzi plemniki do pochwy i nastąpi zapłodnienie.Dlatego facet jak robi Ci palcówkę musi mieć czyste i suche,nie upaćkane spermą rączki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennasis 0 Napisano Maj 7, 2009 Schodzicie na całkiem inny temat, a chcę uzyskać odpowiedź na moje pytanie... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennasis 0 Napisano Maj 7, 2009 Ja napisałam o ślinie (!) nie o spermie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyny wierze w was Napisano Maj 7, 2009 w slinie faceta rowniez sa plemniki na skutek podniecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowokator III 0 Napisano Maj 7, 2009 fajnie fajnie tutaj:D:D posmiac sie mozna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennasis 0 Napisano Maj 7, 2009 No rzeczywiście - śmieszne ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowokator III 0 Napisano Maj 7, 2009 nie mowie o tobie tylko o innych:) a midzy nami czy 16 lat to odpowiedni wiek na inicjacje? Moze jakis zacofany jestem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennasis 0 Napisano Maj 7, 2009 Na początku uważałam, że nie, ale ostatnio dochodzę do wniosku, że z życia trzeba korzystać. Poza tym chciałam pierwszy raz mieć właśnie z nim. :) Może Ty mi pomożesz uzyskać odpowiedź na pytanie? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowokator III 0 Napisano Maj 7, 2009 Ja jestem facetem, powinnas popytac doswiadccczone kobitki:). ale jak na moj gust to to jest raczej kwestia indywidualna. U jednych jest wilgotniej u niektorych mniej. Gdyby u wszystkich bylo tak samo to po co byly by zele nawilzajace? Ale nie wuklaczam tez kwestii wiaku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennasis 0 Napisano Maj 7, 2009 Tak też myślę - kwestia wieku. Szczerze to trochę mnie to krępuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powazna odp Napisano Maj 7, 2009 Nie wiem dlaczego masz sucho. Moze jestes za slabo podniecona. A moze to juz twoja taka natura. CZy za wczesnie?? Nie wiem. Ja sama mialam duzo facetow juz od 15 roku zycia. Palcowki i inne zabawy nie byly mi obce. Ale dziewictwo staracilam majac 19 lat z facetem ktory jest teram moim mezem. Co do suchosc kup zel nawilzajacy. Moze byc durexa ale jest drogi. Polecam intymna w aptece kosztuje ok 10zl. Stosowalam go przy tabsach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suchość pochwy to może być Napisano Maj 7, 2009 wina wieku,braku podniecenia,odwodnienia organizmu lub stosownaia pigułek antykoncepcyjnych.Ja mam 27 i też czasami jestem sucha:oTylko,że ja biorę tabsy więc to raczej z tego powodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suchość pochwy to może być Napisano Maj 7, 2009 na suchość polecam żel nawilżający,do kupienia w aptece.Ślina szybko niestety wysycha:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suchość pochwy to może być Napisano Maj 7, 2009 dobre sa też nawilżające prezerwatywy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennasis 0 Napisano Maj 7, 2009 Wreszcie jakieś konkretne odpowiedzi ;d Dziękuję bardzo. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz8 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 To nie ma nic wspólnego z wiekiem. Może być to kwestia podniecenia, ale niekoniecznie. Niektóre kobiety tak reagują, po to tez są lubrykanty. Na początku ich używanie może wydać się krępujące, ale po pewnym czasie przyzwyczaisz się do tego zarówno Ty jak i Twój partner. Każdy organizm jest inny, nie masz czym się martwić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ministrand Napisano Wrzesień 13, 2012 za dużo opalania, szczególnie w solarium proszę bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach