Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka06.1990

Jakie studia? Pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

Zdaje rozszerzona biologie i chemie, moze mi ktos doradzic na jakie studia moge sie wybrac zdajac takie przedmioty? Prosze pomozcie mi cos wybrac bo mam metlik w glowie.:/

Gość la mam ba P
biotechnologia moze ? a moze inzynieria chemiczna?

Wiadomo oczywiscie ze nie pojde gdzie mi ktos kaze, tylko pytam o rady. Po tych przedmiotach jest tyle kierunkow, chcialabym sie dowiedziec, na ktory warto isc, jak wygladaja studia, jakie progi punktowe itd. Moze ktos z tegorocznych maturzystow tez zdaje te przedmioty i mysli o jakichs studiach? Albo juz studiuje cos zwiazanego z biologia i chemia?

Jesteś dorosła, a takiej decyzji podjąć nie umiesz? Kobieto, wkraczasz w samodzielne życie. Nikt za Ciebie na studia nie idzie.... Żal :D

Biotechnologia? Inzynieria chemiczna? Mozesz mi powiedziec cos wiecej o tych studiach? Jestem z Krakowa, najwolalabym studiowac wlasnie tu, jak sie uda oczywiscie.

Zal to mi Ciebie. Ja nie kazuje nikomu wybierac mi studiow tylko prosze o pomoc w tym wyborze. Moze ktos ma jakies doswiadczenia?

Gość la mam ba P
yy ja mieszkam w szczecinie ale napewno sa tam te kierunki biotechnologia jest na AR tzn akademia rolnicza inzynieria chemiczna na politechnice

Gość o rany no jeju
ja pamietam tez zdawalam mature z bilogi wybralam studia pedagogiczne obecnie czeka mnie obrana licencjata i ostni juz semest pedegogiki opiekunczej z promocja zdrowia, zalatwilam sobie od wrzesnia staz no i zaczynam studia magisterskie zrobie uzupelniajace z przedszkolnego i wczesnoszkolnego z datakiem mozliwosci nauki plastyki w 1-3 nie tak zle;)

po pierwsze polibuda a reszte to jzu sobie poszukaj jakie sa keirunki na agh i polibudzie krk

ja studiuje biotechnologie ;) w te wakacje wyjeżdzam za granice na praktyki:) jeśli chcesz zostać w polsce to lepiej unikaj biotechnologi, ponieważ tutaj nie ma rpawie zadnych firm biotechnologicznych. Pomęczysz sie 5 lat a potem zostaniesz przedstawicielem firm farmaceutycznych :o

nie ejst trudnos ie dostac, ale roboty po tym nie ma za wiele

na farmacje na weterynarie na kosmetologię ... kto co lubi i jescze biotechnologia ..