Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia lalka duża

Piosenki na płytę z wesela-pomóżcie

Polecane posty

Gość zuzia lalka duża

Witam, jestem własnie na etapie wybierania piosenek na płytkę z wesela, i szukam inspiracji. Potrzebuję piosenkę na początek filmu , przygotowania ( ubieranie) młodej, młodego i na końcowe wspomnienia. Jesli mogłabym prosic Was o wpisywanie jakie Wy wybraliście piosenki, będe wdzięczna :)

Gość zuzia lalka duża
Nikt mi nie pomoże? :(

Gość o nie znowu
ten temat był już wielokrotnie omawiany użyj wyszukiwarki w google to i na kafeterii Ci wyskoczy

Gość daj spokoj autorko
damian holecki -marsz mendelssohna

My mamy np.: 1. \"All You Need Is Love\" The Beatles 2. Brian Ferry \"Slave to love\" 3. Kenny G \"The Moment\" - to akurat bardzo popularne 4. Anna Jantar i Boguslaw Mec \"Pozwolił nam los\" - jeśli ktos lubi stare polskie piosenki - bardzo polecam.

...pozostaw tę kwestię,tej osobie,która \"obrabia\" materiał nagrany przez kamerzystę.Wierz mi ,tak,tak będzie najlepiej.Jak już tak chcesz to uzgodnij swoje sugestie,nic jednak na siłę... nie jesteś fachowcem:)

Siekba, ale co ma do tego fachowość, jesli ludzie maja swoje ulubione piosenki? Nam kamerzysta sam powiedział, ze mamy przygotować podkłady muzyczne, bo ludzie maja różne preferencje. Opowiadając nam o filmach które robi powiedział, ze np. pod błogosławieństwo ludzie najczęściej wybieraja "Ave Maria" Celine Dion. Ja tego utworu w wykonaniu C. Dion akurat nie cierpię. Lubię jej wiele utworów ale Ave w Jej wykonaniu nie podoba mi się i nie chciałabym aby kamerzysta (fachowiec) decydował za mnie. Albo nie daj Boże w czołówce dał "I always love you" W. Whouston, jak u mojej koleżanki. Nie cierpie tej piosenki. Sa ludzie, którzy lubią U2 na przyklad i nie byliby zadowoleni z decyzji fachowca o umieszczeniu podkładu z piosenki Stachurskiego (to przyklad)

Gość TereFereKukuu
Ill always love you - ja tą piosenke uwielbiam!

Gość sdfdf
a ja nie znosze Starchurskiego ;) Celine lubie w tym wykonaniu ile ludzi tyle gustow

na uieranie panny młodej może być np- czerwone gitary "słowo jedyne Ty",na zakończenie - taki skrót - "chcę być kopciuszkiem", gdzieś tam w trakcie shania twain - "forever and for always", ja lubię teżcindy lauper "time after time" ale to by trzeba było dobry moment wyrać ;)

Gość taka sobie weselina
01-Czy chciałaby Pani 02-Serca dwa 03-W Zielonym Gaju 04-Wszystkie Rybki 05-Szła Dzieweczka 04-Złoty krążek 05-Ja Cię kocham 06-Gorzka wódka 07-Głęboka studzienka 08-Moja Cyganko 09-Cyganeczka Janeczka 10-Ore ore 13-Graj Piękny Cyganie 14-Grek Zorba............

Gość taka sobie weselina
1. Seweryn Krajewski - Wielka Miłość 2. 2+1 - Windą do nieba 3. Kancelarya - Zabiorę Cię 4. Kancelarya - Poprowadź mnie 5. Krawczyk - O Tobie 6. Baciary - Złoty krążek 7. Kenny G - Forever in love

Gość taka sobie weselina
Marek Kondrat- Mydełko Fa Boys- jesteś szalona Franek Kimono- King Bruce Lee Akcent- Krople deszczu Akcent- Jak zapomnieć cię DJ Qbas- Bania u cygana Stachursky- Typ Niepokorny

Gość taka sobie weselina
Kancelaria Zabiorę Cię właśnie tam 2. (instrumentalnie) Pachelbel : Canon in D Major

Gość taka sobie weselina
to tez znalazlam : NAJLEPSZE PIOSENKI.... 1. Casablanca - My Cyganie 2. Heven – Tabor 3. Merci - Moja Cyganka 4. UNIWERS- w taką ciszę 5. Impuls – Eksplozja 6. Maxel - Nie warto klamac 7. Milano - Dziewczyno ma 8. Toples - Ciało Do Ciała 9. Toples - Dni bez ciebie 10. Toples - Jedna noc to za malo 11. Toples - Młodość przeminie 12. Toples-Dziewczyna zaplakana 13. Akcent - Lato jest po to by kochać 14. Akcent - Siwy koniu 15. Akcent - Zycie To Sa Chwile 16. Akcent- Gwiazda 17. Akcent - Tabu tibu 18. BOYS - Dlaczego 19. Boys – biba 20. Boys - Chlop z Mazur 21. Boys – Dlaczego 22. Boys - Mam cie dosc 23. BOYS - Usłysz Wołanie 24. CLASSIC - Masz W Sobie Cos 25. Stachurski-typ niepokorny 26. Stachurski – pytasz czy wierzę w miłość 27. Big Cyc – każdy facet to świnia 28. Budka suflera – bal wszystkich świętych 29. Ireneusz Dudek - Auuu sza la la la 30. Cudownych rodziców mam (na oczepiny w podziękowaniu)!!! 31. Bądź gotowy dziś do drogi 32. Kombi - Nasze rendewoo 33. Cztery razy po dwa razy 34. 2+1Chodź pomaluj mój świat 35. 2+1 windą do nieba 36. Utwory Krzysztofa Krawczyka (te starsze) np. Jak minął dzień; 37. Ryszard Rynkowski - Jedzie pociąg z daleka 38. Akcent - Psotny wiatr 39. BIAŁA MEWA 40. Axel – tęczowe krople 41. RYCZ MAŁA RYCZ 42. TOP ONE - BIAŁY MIŚ 43. TOP ONE - GRANICA 44. TOP ONE – ZŁOTY KRĄŻEK BIESIADNE 45. "tam nad wisłą" 46. "cztery razy po dwa razy" 47. "głęboka studzienka" 48. "gorzałka dobra jest" 49. „kaczuchy” 1."Z kims takim jak Ty" Kindla 2. "Zawsze bede kochał Cię" T.Grelewicz 3. "Przetańczyć z tobą chcę całą noc" Anna Jantar 4. "Wymyśliłam cię" Irena Jarocka 5. "Can't help falling in love" Elvis Presley 6. "Moja miłość największa" - M. Bajor 7. "Wielka miłość" S. Krajewski 8. "Prócz ciebie nic" Kayah i Kiliyański 9. "When I nedd you" Rod Stewart 10. "You are so beautiful" Bonnie Tyler 11. "Bo Jestes Ty" Krzysztof Krawczyk 12. "Wszystkie Chwile" Magma 13. "Niebieska Piosenka" Grzegorz Tomczak 14. "Weselne Preludium" Krzysztof Krawczyk 15. "Zabiore Cie Wlasnie tam" Kancelaria 16. "Can You Feel The Love Tonight" Elton John 17. "I Will Always Love You" Whitney Houston 18. "Zakochani" Natalia Kukulska 19. "Forever tonight" Peter Cetera & Crystal Bernard 20. "Za jeden uśmiech Twój" Sumptuastic 21. Joanna Zagdańska - Rękawiczki 22. Z.Sośnicka & Z.Wodecki - Z Toba chce ogladac swiat Marek Kondrat- Mydełko Fa Boys- jesteś szalona Franek Kimono- King Bruce Lee Akcent- Krople deszczu Akcent- Jak zapomnieć cię DJ Qbas- Bania u cygana Stachursky- Typ Niepokorny propozycje piosenek na pierwszy taniec to: 1. Weselne Preludium - Krzysztof Krawczyk 2. Bo Jestes Ty - Krzysztof Krawczyk 3. Wielka Milosc-Seweryn Krajewski 4. Niebieska Piosenka-Grzegorz Tomczak 5. Niebo Z Moich Stron-Czerwone Gitary 6. Wszystkie Chwile-Magma 7. Zakochani-Natalia Kukulska 8. Something Stupid-Robin Williams & Nicole Kidman 9. Dmuchawce Latawce Wiatr-Urszula 10. Magiczne Slowa-Ziyo 11. Zabiore Cie Wlasnie tam-Kancelaria WALCE: 1. Nad Pieknym Modrym Dunajem 2. Walc z filmu "Noce i Dnie" 3. Walc z filmu "Tredowata" nie wiem czy komus sie to spodoba, ale mozna wybrac choc jedna

Gość Zuzia lalka mała
Taka sobie weselina na weselu za dużo wypiła...

Gość Getttinga
Wiesz co weselina - daruj sobie takie parodie. Zgadzam się z poprzedniczką.

Gość martax20
na wstęp(zdjęcia)Norah Jones "SUNRISE" ubieranie panny młodej It is you [Shrek SoundTrack] fajne też są meravigliosa creatura gianna nannini,Mezo Tabb Kasia Wilk - Mamy siebie,Ania Szarmach - Wybieram Cię,Ania Dąbrowska - Zmieniaj Mnie Gdy Zechcesz,Magiczne słowa ,Tylko w twoich dłoniach-Eleni , pozdrawiam

Gość misslala
moi rodzice na płycie z wesela mieli piosenke "Wielka Miłośc" strasznie mi się to spodobało a mój młodszy brat gdy oglądaliśmy początek właśnie z tą piosenką to się popłakał , ja raczej wole by w nagraniu były polskie a nie te angielskie piosenki (ani tego nie rozumiesz ani nic) czasem to nam się wydaje że niby te angielskie piosenki są takie niewiadomą jak wspaniałe bo wszyscy je chcą na płytach weselnych a naprawde to nie wiemy że polskie piosenki są tak samo piękne jak angielskie. Co do piosenki na płyte weselną polecam "Wielka Miłośc"

Gość izka324
w podziekowaniu dla rodzicow: PRELUDIUM "To dzieki Wam" poza tym Vegas & Volver "Jeszcze jeden raz"