Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oprah

krwawienie podczas stosunku

Polecane posty

Gość oprah

Krwawiłam podczas stosunku. Nie przejęłam się tym, bo byłam już dwa dni po spodziewanym terminie miesiączki, więc pomyślałam, że to okres. Zakrwawiona była prezerwatywa oraz chusteczka, którą się przetarłam. Założyłam podpaskę, minęło 6 godzin i jest zupełnie czysta!!! Nie wiem, co o tym sądzić:( Czy stosunek "wywołuje"okres? Jeśli tak, to czemu dalej nie krwawię? Jakie mogą być inne przyczyny? Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi!

Najwyraźniej niegroźnie się skaleczyłaś podczas seksu i stąd to chwilowe krwawienie.

Gość idź do lekarza
takich rzeczy sie nie lekcewazy

Gość Prawie_Lekarka
Mają Racje !!! Pójdź jak najszybciej do ginekologa lub sexuologa!opisz jak odbywał się stosunek krok po kroku !!! Jestem studentką 4 roku medycyny !!! może ci coś doradze !! napisz mi o stosunku na gg 8079343

Gość oprah
nie był to ostry sex, byłam dobrze nawilżona,więc raczej wykluczam skaleczenie. jestem w trakcie leczenia grzybicy, wiem, że nie powinnam współżyć,ale nie sądzę, aby to miało jakiś wpływ na krwawienie.Nawet lekarz mi powiedział, że jak się zdarzy, to nie ma tragedii,ale żeby postarać się nie współżyć.

Gość Prawie_Lekarka
W jakim miejscu masz grzybice?

Gość oprah
mam grzybice pochwy.