Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocholeracoto

prosze o pomoc, bo nie wiem co robic z tym !

Polecane posty

Gość ocholeracoto

dziewczyny mam problem ! dzis od rana dziwnie sie czuje -podczas sikania cos mnie jakby laskocze tam w srodku, odczuwam to tez przy chodzeniu, a teraz gdy przed chwila bylam w lazience zauwazylam ze razem z moczem jest krew ! i zaczelo mnie juz teraz piec prz oddawaniu moczu, nie wiem co to moze byc ? a nawet do jakiego lekarza powinnam z tym pojsc. Doradzcie mi cos prosze!

Gość mi pomogło
zapalenie pęcherza moczowego? polecam kupić Urosept - bez recepty. Mi kilka razy pomogło :) jak nie pomoże to radzę wybrać się do lekarza..

Gość joojjojojjj
dokładnie - będzie pecherz albo nerki nawet - kup urosept ale idź do rodzinnego to ci przepisze furaginum (chyba że wynudzisz w aptece)

Gość huhuhu
Krew w moczu a wy jej kazecie do apteki iść??!! Krew w moczu to powana sprawa! Moze oznaczac problemy z nerkami np, uszkodzenie czy nie prawidlowe funkcjonowanie. Rano idz do lekarza rodzinnego, albo na pogotowie, powinni Ci zroic badania. I nie zadna apteka;/ Mocz który jest juz zabarwiony na brązowo wskazuje ze cos jest nie tak z nerkami.... LEKARZ!