Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiakkakkkkk

byc z facetem skorpionem

Polecane posty

Gość gosiakkakkkkk

byla ktras z kobiet bedac zodiakalna rybka zona albo dziewczyna skorpiona ? albo jakie sa tez relacje kobiet z innych znakow wlasnie ze skorpionem?

Gość aska...
ja jestem skorpion i moj facet tez :) co do relacji... to duzo by mozna pisac...

Gość tu cie lubi garsteczka dziewcz
wspolczuje ...szczerze

Miałam kochanka skorpiona. Był seksowny, chociaż miał trochę trudny charakter

Gość gosiakkakkkkk
no mam pytanie bo ja bylam ponad 4 lata ze skorpionem i jestem ryba ogolnie bylo wg mnie cudownie w lozku i w zyciu codziennym, tyle ze ja jestem osoba malo konfliktowa i zawsze wyciagalam reke pierwsza, jestem romantyczka uczuciowa bardzo i teraz po prostu dochodze do wniosku ze powinnam bardziej sie klocic stawiac na swoim no nie wiem. teraz on jest z baranica i ciagle sie kloca, i widocznie mu sie podoba, sama juz nie wiem. bylam po prsotu soba, a nie mielismy powodow do klotni tylko stale powtarzajacy sie jego flirty :/ i tylko oto sie klocilismy a moze az, ach sama nie wiem, probuje zrozumiec czemu tak sie stalo jak sie stalo

Gość glupieto
i co po znaku zodiaku bedziesz go analizowac?? a moj skorpion nie flirtuje z laskami i prawie zawsze pierwszy przeprasza (no coz jak jego wina to przeprasza)nie lubi sie klocic. kazdy jest inny a nie ze znak zodiaku ja jestem zodiakalnym koziorozcem (tzn urodzonym akurat w polowie) a jestem leniwa (ponoc koziorozce to pracusie) i co? i nic kazdy jest inny i tyle

Gość on ryba
w naturze skorpiona jest tak zakodowane, że jak patrzy na płeć przeciwną, to wyobraża sobie najczęściej jaka/jaki jest w łóżku. owszem, skorpiony są lojalne, ale w pracy. w życiu osobistym skłonne do flirtów. miałem swoją skorpionicę za świętą przez ostatnie 14 lat. ale ostatnio zaczęła fiksować jak to kobita przed 40-stką. jestem zawiedziony.

Gość ja miałam męża skorpiona
i jestem z nim w trakcie rozwodu :-o