Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klflosjgsogj

jak nadziewać sie na faceta żeby mu było dobrze?????????

Polecane posty

Gość klflosjgsogj

zawsze gdy jestem na górze nie potrafie sie ruszać bo moj facet mowi ze robie to pod złym kątem a ja chciałabym żebu mu bylo dobrze. jak to zrobić macie jakies rady? dodam że mi jest dobrze ale nie wiem jak wpasc w ten rytm żeby wyczuć jak sie "nadziewać":D

Gość klflosjgsogj
ale pod jakim kątem lepiej sie odchylić do tyłu czy do przodu? :D ja naprawde mam z tym problem a chcaialbym go zaskoczyc...

Gość klflosjgsogj
już nawet w akcie desperacji próbowałam bujać się jak na fotelu, ale jemu ciągle źle :O Dodam, że nie jestem jakąś niezgułą czy zakompleksioną drewnianą lalą. Jestem normalną dziewczyną, którą bawią pluszaki, cieszą kwiatki i fascynuje rozmazywanie partnerowi stolca na klacie :D

Gość lilinkja
odchylic sie do tyłu - jemu bedzie dobrze, do przodu -tobie, siedz prosto to bedzie dobrze obojgu :D

Gość sdsdsd
najlepie na kucaka prosto własnie albo odwróc się do niego tyłem i się wejdz na niego i wtedy sie poruszaj, oooooooo a tak wogule musi ci robić dobrze skoro chcesz żeby i jemu było dobrze,

Gość klflosjgsogj
musisz sie bardziej postarac bo masz nedzny styl myslisz ze jak uzyjesz slowa stolec albo wymyslisz jakas "beke" to jestes mistrzem ale jestes nikim:D

Gość klflosjgsogj
dodam, że ja jestem naprawdę kimś przez duże "K" gdyż sen z powiek spędza mi tak ważne i niebanalne pytanie będące ontologicznym problemem egzystencjalnym rzesz filozofów czyli: Jak bujać się na kutasie faceta żeby pozwolił mi się nadziać raz jeszcze :D

Gość klflosjgsogj
co teraz chciałeś udownić że znasz słowa ontologiczny i egzystencjalny/ :D może masz taki generator do fanych komenciów? nudzi ci sie? ja zadałam pytanie bo mnie to interesuje to nie moja wina że nie masz z kim tego wypróbować

Gość fvvcvc
najlepiej odwroc sie tylem .. KAzdy Facet woli patrzec na tylek niz na cycki

Gość onon
niech sam ci powie nie umiecie rozmawiac ze soba

Gość klflosjgsogj
chujowe te rady :D

Gość klflosjgsogj
nie jest też moją winą, że na środku czoła pomiędzy brwiami wyrósł mi imponujących rozmiarów penis, którego erekcja upodabnia mnie nieco do mitycznego jednorożca z włochatymi nóżkami i szeroką końską dupą :classic_cool:

Gość klflosjgsogj
po co mamy ze soba rozmawiać, on mnie tylko bije i rucha :)

Gość klflosjgsogj
tak w odybcie ma pegaza, nie umiem sie nadziewać bo rozerwał mi skrzydłami dupe.. ale beka co ? ;o

Gość klflosjgsogj
nie mogę do spytać bo on jest arabem a ja nie znam języka jakim mówią Arabowie więc narazie tylko uprawiamy seks a rozmawiać będziemy później - jak się okaże, że jest sens :)

Gość klflosjgsogj
dodam, że w słoneczne poranki udaję się na pobliskie targowisko gdzie zwijając usteczka w cyniczną trąbkę ryję w skrzynkach z warzywami udając mrówkojada :)

Gość klflosjgsogj
a może ktoś z was się zgodzi żebym na nim pokicała? Bo wiecie, mnie to za jedno czy nadzieję się na tego czy innego. Ważne, że da po wszystkim stówę i poklepie po włochatym zadku :)

Gość klflosjgsogj
Chyba znów rozmawiam sama ze sobą :O Mam tak od kiedy mój arabski ukochany popukał mnie swym śniadym penisem w czoło :)