Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

Jak przywrocic polskie litery w klawiaturze?

Polecane posty

nie moge pisac poslkich liter :o nie wiem co sie stalo:)

Gość kongratulejszynz
zmień układ klawiatury w pasku z EN na PL lub wciśnij lewy ctrl + shift . Co druga kafeterianka ma ten problem.

ja nie mam tego problemu co druga kafeterianka, ctrl+shift nie dziala, ja mam problem z polskimi literami a nie ze zlymi odnosnikami na klawiaturze czyli z=y tylko ja poprostu nie mam polskich liter jesli daje alt + cokowielek zeby zrobic polska literke komputer bierze to jako komende np otworzyc nowe okno. informatyk od 7 bolesci, czy ktos kto sie zna moze mi udzielic informacji>?

Gość kongratulejszynz
Wiem co piszę i wypada sprawdzić ustawienia klawiatury w pasku jak masz PL to możemy rozmawiać dalej.

wlanie w tym problem ze nie mam paska jezyka, gdyby by to bym sie nie pytala. wiesz co piszesz a mi zctrl wyskakujesz:o

to tam jest polski jezyk:P ustawiony

i co radzicie? skoro polski mam::P a literek brak, chyba sobie sama radzic, musze znikad pomocy :(

teraz mam takie polskie litery ąęółżźćń :P ale na pewne cos naprowadziło mnie te opcje regionelne:P a teraz się zmywam:) dzięki ;)

Gość gość
nie wiem

A ja wiem i mam, lecz mimo to zdarza mi sie pisac bez polskich znakow. Zwlaszcza wtedy, gdy czas mnie troche goni 🙃 Polecam w sytuacjach niezobowiazujacych.