Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

zmieniam zdanie o bmblondynie

Polecane posty

było złe a jest współczujące, jeśli można to tak określić

Gość on mnie wkooorvia na maxa
:o kłoci sie z innymi na tematy, o ktorych nie ma pojecia. zal:o

aaaa:D w tym linku był jakiś blog:-o lecz to jest zbyt skomplikowane:-o muszę mieć coś prostego co mogłabym wykonać w domu:)

a zmieniaj sobie, lata mi to sto pięćdziesiątką i tak urodą nie dorównasz mojej żonie, a nawet gitarze. :D:D:D:D

szklaneke napelniasz wodą po same brzegi...zlap pinceta igle w polowie i poloz na wodzie...wazne bys kladla igle w poziomie ...igla bedzie plywac gdyz wystepuje sila naprezenia powierzchniowego... jesli nie polozysz igly w poziomie i ktorys z koncow dotknie wody wczesniej igla zatonie .....pamietaj poziom ;)

kablu a opisz tak dokładniej wnioski:) ale jak tu tak dokładnie poziom utrzymać??

to pytanie z fizyki to moglaś mi zadać, gdyż po politechnice wytłumaczyłbym ci jak się tłumaczy matołom ze szkoły , których uczyłem po studiach :D

Gość dddddddddddddddddddddddddddd
sądząc po zdjęciu to twoja żona to istny pasztet, nalana morda i te kudły, jak kalafior :-O

jak chcesz to tłumacz. ale chodzi mi bardziej o doświadczenie i uważam, że to że masz piękną żonę i gitarę nie zwalnia cie z nie bycia chamskim i opryskliwym. ale to tylko taka mała dygresja..:-o

jesssu ? hmm to bylo kupe lat temu :D... metal tonie, ale szpilka może pływać po wodzie. Napięcie powierzchniowe jest wystarczające, aby ją utrzymać. Jeśli masz trudności, połoz szpilkę na małym kawałku papieru toaletowego. Kiedy papier zatonie, szpilka pozostanie na powierzchni.