Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RATUNKUUUU

Jak się pozbyć wirusa z kompa???

Polecane posty

Gość RATUNKUUUU

Mam chyab jakiegoś wirusa koń trojański i nie mogę wchodzic np. na swoją str. internetową i jej aktualizować :-O Okazuje się, ze moja str. działa na innym kompie, a u mnie nie :-( Jak się tego pozbyć???

Najlepsza jest rozmowa... Pogadaj z nim

Gość RATUNKUUUU
o rany, ale jesteście dowcipni :-O naprawdę uśmiałam się po pachy :-O

Gość te strone to ci chyba ktos zro
bil skoro wira nie umiesz usunac ło matko

co za pytanie...:):) hahaha... No najlepiej ściągnij sobie antywirusa, zeskanuj kompa i ci usunie wirusa

Gość RATUNKUUUU
a czy ja gdzies pisałam, że sama sobie stronę robiłam? :-O Boże, co za debilizm :-O Mam działalność, a strone robił informatyk, ale na kafe zawsze się przypierdoloą nie do tego, co trzeba :-O mam antywirusa, amimo to mam tego wirusa, pytanie co z tym zrobic teraz?

Gość RATUNKUUUU
Dzięki :-) spróbuje coś zadziałać... właśnie zeskanowałam kompa (trwało ok.25 minut), ale nie wykryło niczego i na stronę nadal nie mogę wejść. Dzieki za pomoc

Gość bo kasperski sie nie nadaje
Pobierz Malwarebytes' Anti-Malware=> http://cybertrash.pl/Tata/MBAM/Malwarebytes_%20Anti-Malware.html Zainstaluj i po instalacji zrób aktualizacje i wybierz pełne skanowanie. Co znajdzie zaznaczasz do usuwania Pobierz Dr. Web CureIt =>http://www.freedrweb.pl/ i przeskanuj system, jeden z lepszych skanerów dostępnych w sieci

I nie zapomnij czyscic system tym ATF Cleaner => http://www.atribune.org/ccount/click.php?id=1 Zaznacz w poszczególnych zakładkach Select All i potem wybierz Empty Selected . Jedynie w zakładce innych przeglądarek jak Opera lub Firefox zostaw opcje o zapisanych hasłach aby ci nie skasował (Saved Passwords)

CCleaner => http://cybertrash.pl/images/tata/CCleaner/CCleaner.html Zainstaluj narzędzie ( przed nstalacją odhacz toolbar) z opcji cleaner czyścisz dysk (przed czyszczeniem wejdz w opcje=>zaawansowane i odhacz pierwszą pozycje dotyczącą aby usuwał tylko pliki starsze niż 48 godzin)

Gość RATUNKUUUU
zainstalowałam tego trojan remover czy jakoś tak, porobił coś porobił, wyłączył kompa, włączył, no ale strona dalej nie działa :-O

Gość RATUNKUUUU
bo kasperski sie nie nadaje -dziękuję za chęć pomocy, ale przyznam szczerze, że nie bardzo rozumiem co mam z tym wszystkim zrobić :-O Przepraszam, bo opisane jest super dokładnie, dziękuję za Twój czas, ale niestety nie rozumiem... pewnie zajmie mi to całą noc a i tak nie zrobię :-( ale przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia

po prostu zapisz te pliki na dysk i przeskanuj system a ccleaner usuwa zbedne pliki z dyskow powodzenia:D

jeżeli zrobiłaś aktualizacje i przeskanowałaś i nic nie wykryło to znaczy ze nie masz wirusów a problem jest gdzie indziej

Gość RATUNKUUUU
zrobiłam kilka razy to co zrozumiałam z tego co pisałeś... niestety żadnych zmian, więc albo czegoś nie zrobiłam prawidłowo, albo jest jakaś inna przyczyna. Czy możesz mnie naprowadzić co może być nie tak?

Gość RATUNKUUUU
serdecznie dziękuję :-)

Gość kaszket
Instalnij sobie avast-jest darmowy.Gdy bedziesz konczyc instalacje-padnie pytanie czy chcesz aby avast skanowal twoj komputer przed zalaczeniem systemu-reboot.Odpowiedz twierdzaco.Wtedy -po zainstalowaniu tego programu wylacz komputer i ponownie wlacz.Avast zeskanuje reboot i jest duza szansa ze znajdzie wira