Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturalna normalna

Gdzie są normalni faceci, którzy nie lecą tylko na tipsiary i solary?

Polecane posty

Gość Naturalna normalna

Czy jeszcze dla was faceci wogóle liczy się charakter? Większość facetów wybiera laskę którą będzie mógł pochwalić sie przed kumplami, taka jest prawda panowie. Facet zawsze wybierze ładniejszą a pustą zamiast brzydszej i fajniejszej. Gdzie są fajni mili, wygadani faceci, którzy mają coś jeszcze w głowach?

Gość Naturalna normalna
właśnie faceci po jaką cholerę wy chcecie udowadniać czy chwalić sie laską przed kumplami? Ja tego nie mogę zrozumieć...

Gość Naturalna normalna
Faceci są okropni, mam nadzieje ze potem z tego wyrastają. I się przewartościowują

Gość Naturalna normalna
upup

Gość sama nie wiem hmmm
"Gdzie są fajni mili, wygadani faceci, którzy mają coś jeszcze w głowach?" Niestety są już zajęci - mają chłopaków. :D

Gość dasdsadfasf
wygineli, jak dinozaury

Gość pomyslowa
ech... ja sie łudze ze jeszcze gdzies sa:))

Gość Naturalna normalna
Robert, tak szczupła a raczej normalna tj. nie za gruba nie za chuda Niezły podszyw, daruj sobie

Gość
Tak się zastanawiam... jestem raczej naturalna, niezbyt piękna... ale czy to czyni mnie fajniejszą i mądrzejszą? nie, nie tak to działa :D Solara i tipsiara może być też fajną, inteligentną osobą... tak sądzę.

Gość szczupły Robert
a skąd jesteś i ile masz lat?

pewnie że sa,ja np takiego faceta znalazlam,on nie preferuje zadnych tipsiar solarek i tego typu,dla niego to sztuczne i ma racje,on ceni po prostu naturalność,owszem wazne jest aby kobieta dbala o siebie,ale bez przesadnego tuszowania,kiedyś nawet rozmawialam z tym o nim a on mowi ze nie wyobraza sobie calowac dziewczyny ktora ma centymetry tapety na sobie bo wszystku w ustach zostaloby mu........Gdybym ja nosila taka tapete to dla samej mnie byloby krepujace aby facet mnie calowal blee...Kiedys i Ty trafisz na porzadnego faceta,zycze Ci tego!!

Gość Naturalna normalna
Gdyby była inteligentna to by nie niszczyła sobie skóry na solarium. Mam 18 lat

Gość Naturalna normalna
Juliaa oby, oby...

Gość szczupły Robert
prawda jest taka, że większośc kobiet musi nadrabiać fryzurą, solarką i tipsami, bo są zbyt leniwe by nadrabiać zgrabną figurą :) ale to juz wasz problem drogie panie, nie mój :)

Gość fvvcvc
ja lece na sperme i jądra

Gość
któż nie ma wad? powiedz, że trochę im zazdrościsz przebojowości :) nie martw się - i na Ciebie czeka jakiś książę ;)

Gość Naturalna normalna
zazdroszczę? A niby czego?:p Ja nie mam złej figury a chociaż bym miała to nie przyszło by mi do głowy nadrabianie solarką czy tipsami

neurosa1---->przebojowości????to sa puste lalunie,ktore by sie sztucznie upiekszaly,nie ma w nich nic prawdziwego,przyjemnie byloby Ci calowac panne ktora ma centymetry tapety na sobie???zeby Ci to w ustach zostalo blee....naturalnosc rzadzi:)wyobraz sobie taka panienke za pare lat.......;)

Gość
no jasne :D najlepiej założyć sobie, że każda dziewczyna korzystająca z solarium lub nosząca tipsy to pustak i bezmózg :p i już można mieć fajne samopoczucie zazdrościsz powodzenia u facetów ;)

szczuply Robert---->i tu masz racje,przewaznie tak jest:) ale i dobrze ze sa to tez fakt niech sobie je faceci przelataja a na koniec jak zmadrzeja to i tak zostana z ta naturalna ktora mimo wsystko zostala soba:)

neurosa1--->ja nie potepiam solarium ani kremow koloryzujacych do twarzy,tylko z umiarem po prostu do tego podchodzic:)bo niektore panny to tego umiaru nie znaja......i niektore to calkiem odwrotny efekt uzykuja .....przynajmniej w moich oczach.....

Gość Naturalna normalna
nie, to normalna dziewczyna

Amant Wszech Czasów k.odwetowa ----> myśle że nie..... :)dość naturalnie wyglada:)przyjemna zniej dziewczyna

Gość lililala
No właśnie naturalne i ładne :)I nie chodzi o solarium i tipsy, bo panienki i bez tego są powalone.... Czyli wszystkiego po równo