Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca co dalej

Udreczanie sie z debilami z podworka!!Co robic??

Polecane posty

Otoz ja mam 21 lat moj chlopak 24 czesto mnie odwozi do domu i jakis miesiac temu zrobil sie problem bo grupa chlopakow z podworka ktorzy maja po 18 lat poniszczyli mojemu chlopakowi samochod...zglosilismy to na policje bo wiedzialam co to za osoby,ale najgorsze jest to ze teraz oni caly czas maja jakis problem jak on przyjezdza...jeszcze pretensje maja nie wiadomo o co jak nikt w zyciu im nie zawadzal w dodatku to sa jacys kibice i to oni zaczeli tak bez powodu zaczepiac...boje sieteraz co z tym wszystkim zrobic?? chcialabym zyc normalnei a nie sie bac o moje zycie czy rodziny czy tez chlopaka...

Gość pieprzona polska
to tylko polska. niewiele mozesz zrobic :( a debili pełno

no ale tak nie moze dalej byc

Gość tiaaa polska
jedż do UK to cię zgwałca, wdeptaja w chodnik i podpalką :D tam sa pobicia na tle rasistowskim polaków na porządku dziennym a policja to olewa [ale oczywiście są takie downy w polsce które jak nie nasrają w swoje gniazdo to by nie byli sobą]

no rzeczywiscie...bo ktos chce normalnie zyc :o

Gość polska debili
w tym kraju strach na ulice wychodzic!

a jestem ciekawa co ty bys zrobil jakby 30 osobowa grupa probowala ci cos zrobic?!!

Gość ogarniasz to perwotniaku
ciekawe jak ty bys sobie poradzil pogromco ?! w gropie kazdy w pysku mocny a w pojedynke tak jak ty mario8400000000000000 cwaniaczek zza klawiatury

Gość no co możesz poradzić
menelstwo się panoszy jak nie znasz ich matek żeby na gówniarzy wplyneły to za wiele nie zdziałasz.......albo jakbys miała jakichs kolegów których oni znają to też by można sprawę wyciszyc i by sie odpierdolili a tak to zawsze będa was zaczepiac bo już im podpadliście ewentualnie możesz ich zakapować glinom, jakby za bardzo fikali

Gość uupupupp
no co. przecież dobrze zrobili, jak będą wam grozić albo prześladować, albo zaczepiać to zgłoście na policje to. inaczej będą czuli się bezkarni....

Gość lub poszukac innych
by tym pierwszym oklepali facjaty :D

no sobie wyobraz ze byla taka grupa az sama bylam w szoku ze ich tyle tutaj stalo jeszcze nie widzialam zeby taka grupa sie tworzyla pod moim blokiem... myslelismy zeby zorganizowaz wlasnych znajomych i zeby im do glowy inaczej naklasc ale nei wiem czy to nie jest zly pomysl bo pozniej oni moga zrobic odwet

Gość uupupupp
niewiedzaca co dalej - nie rób tak, bo wtedy to oni was mogą oskarżyć o napaść... serio policja to jedyne rozwiązanie, dużo lepsze niż życie w strachu :o czy nie napadną na twojego faceta jakiegoś wieczoru

ale wiesz jaka policja jest...zanim cos zrobi ro minie nie wiadomo ile czasu

mam dosyc nie dosc ze ma sie wlasne problemy to jeszcze takie cos musialo sie trafic

Gość mnie to zawsze dziwi
zawsze mnie dziwi że kogś tak ludzie zaczepiają, na podworku czy tez w szkole. Ja jakims menelem nie jestem, nie spouchwalam sięz towarzystwem ale tez nie "cwaniakuje" a wydaje mi sięże czesto to jest podowem zaczepek

nikt nikogo nie zaczepial od nich ani nie "cwaniakowal" :o