Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona i zdegustowana

dzisiejsi maturzysci to hanba dla spoleczesntwa!

Polecane posty

mowa o egzaminach maturalnych. jak widomo w niektorych szkolach zaczely sie juz egzaminy ustne. naprawde oburza mnie postawa mlodych ludzi. generalnie to mnie to lata ale... przerazajaca jest degradacja kultury i obyczajowosci mlodziezy. zeby nawet zlamanego kwiatka nie dac komisji po zakonczonym egzaminie to jest doprawdy, ale bezczelnosc :D

Gość nfmgsn
a po co komisji kwiatek? :o

nigdy nikt nikomu nie dawal...nawet 6 lat temu, siorka moja zdawala i kazdnych kwiatkow nie nosila. dajcie spokoj, to nie obrona pracy magisterskiej, to ustny angiel;/

no sorry gregory, ale elementarna kultura tego wymaga... widac dzisiejsza mlodziez naprawde nie ma pojecia o etykiecie. ktos siedzi pol dnia, egzaminuje cie, podciaga oceny a ty nawet glupiego kwiatka nie dasz w ramach podziekowania. zenada :/

Jak to po co? Jak Wy szanujecie tak i Was w przyszłości będą szanować!

Gość nfmgsn
no toz to bradzo trudna praca jest naprawde :D na studiach po kazdym egzaminie etz mam chodzic z kwiatkiem:D?

codziennie nauczyciele siedza pol dnia w szkolach, podicagaja oceny na koniec roku i ze sprawdzianow(chociaz to juz rzadko spotykane) a kwiatkow po kazdych lekcjach jakos nie dostaja...nie przesadzajmy;/ dostali na koniec roku, starczy.

o kurva tego jeszcze nie słyszałam...kwiatek :D:D masz 🌼 żeby tobie smutno nie było,przecież siedzisz na cafe i też marnujesz swój czas

ano tak.... ale jak to juz kiedys ktos madry powiedzial " takie beda Rzeczypospolite jakie ich mlodziezy chowanie..." ja nie mowie o kwiatku od kazdego.... ale GRUPA zdajacych moglaby zrobic zrzute? niby nic, a jednak.... mily gest i swiadczacy o wysokiej kulturze....

jasne jasne, złamanego kwiatka. pfii poł dnia bidoki siedza. yhym tyle kasy na jedzenie dla nich idzie jkaby to bylo male wiejskie wesele i jeszcze kwaitka im dac, chyba ktos sni...

jedzenie? jakie ejdzenie?! o SUCHYM PYSKU czlowiek ora! taaaaa.....

z jakiej okazji kwiatka?? ale ludzie macie pomysly, oni nie siedza tam za darmo, dostaja ladna kaske za to!!!! dajcie na luz.... kwiatki ehhhh tez pomysl

Zgadzam się z Zdegustowaną! Dawniej szanowano nauczyciela. A teraz? Chodzi też o to, że to świadczy o waszej kulturze... A właściwie jej braku!

Gość nfmgsn
no nie mwoiac o inncyh rzeczach jak wyjazdy,wycieczki,teatry,kina i studniowki, malo im? no i maja jeszcze zarcie podczas matur

teraz to duzo nauczycieli nie wie co to kultura...no coz..

Jakby ktoś szedł z kwiatkiem na ustną to bym go wybrechtała :o ryj brązowy od lizania dupy

Gość nfmgsn
a co ma kwiatek do kultury? kwiatkis ie zanosi na gorb, imieniny czy inne podziekowania, a jakie mam miec podziekowanie dla egzaminatorow?

Gość Beeeeeeeta
Ja zdawałam mature 2 lata temu! I nie przypominam sobie zeby ktos dawał egzaminatorom kwiatka. Nie rozumiem po co? Nie przesadzaj, dosc ze maturzysta jest zestresowany to jeszcze ma pamietac o kwiatku? buhahahha!!! Trzeba sobie zasłużyć by dostać kwiatka :P

wystarczy powiedZiec 'dziekuje. dowidzenia':) kwiatki...yhyy

ja pamietam ze swojej matury/ wchodze na ustna ( o ustalonej godzine) a tam baba caly pysk zawalony i z pełna gęba mowi :za chwilke! psss żadnych kwiatków chyba ze bluszcz:P

to komisja jest dla Ciebie, a nie Ty dla komisji tak na marginesie :D

polish- kaktusa:D

Gość nfmgsn
i na cholere im ten kwiatek? i tak za pare dni go wyrzuca

komisja nie jest dla mnie. komisja tam zarabia. taka ich praca, ja im nagrod za prace nie ebde dawala. maja swoje wyplaty.

W tym temacie nie chodzi o to jakie profity nauczyciele mają ze swojego zawodu typu: wycieczka. Choć ja nie chce tej wycieczki i odpowiedzialności, ale to moje zdanie. Chodzi o KULTURĘ w najczystszej postaci!!!

Gość nfmgsn
a poza tym na pewne rzeczy trzeb sobie zasluzyc