Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ad25am

25LATEK SZUKA KOCHANKI !!!

Polecane posty

Go艣膰 Ad25am

Witaj, W odpowiedzi na Twoje og艂oszenie: Jestem wysokim (187cm) 25letnim szatynem z Warszawy, do艣wiadczonym i czu艂ym, cho膰 w 艂贸偶ku czeka na Ciebie pe艂na dominacja. Mam swoje zdanie i jestem konsekwentny w podejmowanych decyzjach. Uprawiam wolny zaw贸d, co daje mi du偶膮 dyspozycyjno艣膰 czasow膮. Nie posiadam obecnie partnerki. Nadwaga nie jest dla mnie przeszkoda, mo偶e nawet sprawi膰 przyjemno艣膰, wiek nie ma znaczenia. Przyznam, 偶e poci膮gaj膮 mnie starsze kobiety. Posiadam lokal w Warszawie, swojej partnerce zapewniam 100% dyskrecje, je艣li jej potrzebuje. Nie przyjmuje wynagrodzenia za spotkania, w 偶adnej postaci. Mam niezwykle du偶y temperament, dlatego szukam Ciebie, aby zaspokoi膰 nas oboje. Uprawiam aktywnie sporty: p艂ywanie, rower, koszyk贸wka. Wysy艂am swoje zdj臋cia w za艂膮cznikach i czekam na Twoje. Ca艂uje czule, Adam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sono abbastanza carina
napisz czemu w艂asnie tutaj szukasz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ad25am
To dobre miejsce, du偶o kobiet z r贸偶nych 艣rodowisk. Kobiece miejsce rozmow w sieci - z tego co widze najbardziej popularne. Nie mam zwyczaju zadawa膰 takich propozycji nieznajomym na ulicy lub partnerkom w biznesie.

Udost臋pnij ten post

dobrze...a powiedz mi czy jak "poznasz" tutaj kobiete to b臋dziesz m贸g艂 powiedzie膰 ze ja znasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ad25am
nie - poznanie tutaj ma na celu umowienie sie na spotkanie - na tym sie konczy - nie preferuje znajomosci przez posredniki - chce sie z kims spotkac - wtedy ludzie zaczynaja sie poznawac.

Udost臋pnij ten post

a z jakiej dzielnicy Wawy jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ad25am2
ktos ukrad艂 mi nicka - zarezerwowa艂 has艂o dlatego musze zmienic - co za bezsens jestem z pragi - poludnie - mieszkam tuz przy moscie siekierkowskim

Udost臋pnij ten post

jestem z 呕olibo偶a

Udost臋pnij ten post

Czym sie zajmujesz na codzien? Napisz cos o sobie Carina.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adam wiesz co
daj swoj膮 fotk臋 to pogadamy,mo偶e by膰 bez twarzy

Udost臋pnij ten post

przeciez napisa艂em - 偶e wy艣le na maila - poprosz臋 maila - nie b臋d臋 publicznie wrzuca艂 zdj臋膰 "Adam wiesz co"

Udost臋pnij ten post

Zapisz si臋 do biura matrymonialnego ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przypalony kebabe
a moze masz ochot臋 na mojego minarecika owin臋tego w ciasto pita :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielony li艣膰
Pami臋taj, 偶e jeste艣 drug膮, trzeci膮, pi膮t膮... dziesi膮t膮. 呕e tw贸j facet mia艂 kogo艣 przed tob膮. Ze kocha艂 sie z inna. Ze robi艂 jej to, co teraz robi tobie. Jestes zalosna. Wstretna, oblesna i zalosna. A ja nazywam si臋 Grodzki. M贸wi臋 to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja to nawet nie wiem
kurka wodna, to ty niedaleko mieszkasz :D mo偶e ci臋 widzia艂am gdzie艣 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

zielony - ciebie to chyba totalnie porypalo :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielony li艣膰
Po艣wi臋膰 mi 1 minut臋 swojego 偶ycia.... b艂agam.... A ja chodz臋 i ogl膮dam te wille po 100 - 150 tys. kt贸re teraz niby kosztuj膮 500 tys - 1mln i m贸wi臋 swojej ma艂偶once, czy ta si臋 jej podoba, czy aby w dobrej lokalizacji, czy nie za du偶a? Martwie si臋 czy jak odkupi臋 j膮 za 100 tys. czy nie przep艂ace? Dzi艣 rano id膮c z ma艂偶onk膮 pod upatrzon膮 wille na w艂asne oczy widzia艂em k艂贸tnie o pieni膮dze jej w艂a艣cicieli. Ona krzycza艂a na niego, 偶e kupi艂 papierosy fajranty zamiast pali膰 hubk臋. Gotowali 艣niadanie: ona rwa艂a szczaw spod ogrodzenia a on miesza艂 jaki艣 kawa艂ek mi臋cha z kt贸rego wystawa艂y sznur贸wki(??). Komornik z tamtejszego rewiru ju偶 mi zrobi艂 rezerwacj臋 na t膮 nieruchomo艣膰. A ja nazywam si臋 Grodzki. M贸wi臋 to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielony li艣膰
Z ciebie jest... Po艣wi臋膰 mi 1 minut臋 swojego 偶ycia.... b艂agam.... Kobieta, ktora stracila dziewictwo przed slubem jest nic nie warta i zuzyta, wlasciwie taka to tylko do burdelu sie nadaje.. A ja nazywam si臋 Grodzki. M贸wi臋 to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Ad25am2 - zgadzam si臋 w 100%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielony li艣膰
Kobieta, ktora stracila dziewictwo przed slubem jest nic nie warta i zuzyta, wlasciwie taka to tylko do burdelu sie nadaje.. A ja nazywam si臋 Grodzki. M贸wi臋 to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielony li艣膰
Z ciebie jest... Po艣wi臋膰 mi 1 minut臋 swojego 偶ycia.... b艂agam.... Kobieta, ktora stracila dziewictwo przed slubem jest nic nie warta i zuzyta, wlasciwie taka to tylko do burdelu sie nadaje.. A ja nazywam si臋 Grodzki. M贸wi臋 to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Ad25am - jestem ca艂kiem niedaleko, mam gg, ale nie jestem zainteresowana :). Niemniej pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia. W moim nast臋pnym 偶yciu ju偶 bym by艂a u ciebie :D

Udost臋pnij ten post