Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biogradd

Czy ciąża przy temperaturze 36,3 możliwa??

Polecane posty

Gość biogradd

Dziewczyny kochałam się z chłopakiem w moje chyba płodne dni, śluz był, ale nie było bólu jajników który zawsze występował. Używaliśmy prezerwatywy,ale na początku wszedł we mnie tak dosłownie na 5 sekund (nie w przenoosni) Teraz wczoraj powinnam dostać okres, temperatura moja od tygodnia to 36,3 więc taka jaka była na początku cyklu mniej więcej. Nie było skoku poowulacyjnego. Czy przy temperaturze 36,3 ewentualna ciąża może się utrzymać?? Dodam, że moja szyjka macicy jest wyżej i jest owtarta i rozpulchniona. JAK TO JEST Z CYKLAMI BEZOWULACYJNYMI?? SA DLUŻSZE CZY KRÓTSZE NIŻ NORMALNY CYKL?? BO WLASNIE TAKI CYKL U SIEBIE CHYBA PODEJRZEWAM

Gość biogradd
prosze odpowiedzcie

Gość to oczywiście zależy
odpowiedziałam ci na 2 wątku.

Gość biogradd
dziekuje

Gość biogradd
pliss,napiszcie coś

Gość biogradd
szyjka macicy to nie to samo co macica modra pani

Gość franka normalny
człowiek zna się na tym jeśli stosuje npr i czyni odpowiednie obserwacje. Jednym z elementów stosowania npr w metodzie wielobjawowej jest badanie szyjki macicy.

ok, może jestem niedouczona, ale ja "robiłam" sobie dziecko nie wsadzając palców w c..... a ty skoro taka madra poco pytasz o to na forum???

Gość franka normalny
jesteś niedouczona :O

Gość biogradd
ale ja nigdzie palców nie wkładałam...

Gość biogradd
podczas 'robienia dzieci'

wracając do meritum, tu nikt nie jest w stanie odpowiedzieć ci na takie pytane jakie zadałaś, u każdego objawy są inne, lepiej jak pójdziesz do lekarza albo zrobisz test bedzie szybciej, pewniej i łatwiej

Gość biogradd
Kochana napisałaś ,że robiłąś dziecko nie wsadzając palców w cipe.... czyli ja 'robiłam dziecko' wsadzajac palce w cipe... troche nie zrozumiałam co napisałas, myslałam że to było przesłaniem

ale muszę ci powiedziec że bardzo mnie zaintrygowałaś skad wiesz że masz szyjkę wyżej, otwartą i rozpulchnioną, chętnie poczytam bo ja sie a tym nie znam, człowiek całe życie sie czegoś uczy to może ty mnie czegoś nauczysz :)

robiłam dziecko, naturalne oczywiście ;) i nie badałam się sama w żaden sposób tylko po jakimś czase zrobiłam test i wiedziałam że jestem w ciąży, nie znam sie na badaniu śluzu, temperatury i innych bo mi to nie było potrzebne, stąd zaiteresowanienie twoją szyjka

zaraz poczytam i wiem że takie zmiany zachodzą bo mi lekarz o tym mówił ale zastanawiam sie czy zwykły czlowiek jest w stanie to rozpoznać?? chyba cały czas nie możemy się zrozumieć??

Gość franka normalny
tak zwykły człowiek jest w stanie to rozpoznać - no tyle, że jednak trzeba sobie wsadzić palce w cipę jak to zgrabnie ujęłaś ;)