Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

djjurand

Pomocy tradzik!

Polecane posty

Witam. Lecze sie udermatologa od 16 pazdziernika 2008r byłem juz u niego 7 siedem razy (chodze co miesiac). Moja terapia wygladala nastepujaca Aknemycin Plus przez 2 miesiace (4butelki) potem Differin i po nim znowu miesiac Aknemycin Plus a po nim Skinoren Żel przez dwa miesiace i od 24 kwietnia mam przepisany Zienryt. No własnie o ile byłem zadowolony ze Skionrenu choc pod koniec cos zaczelo sie psuc to przy Zinerycie zaczely mi znowu wychodzic pryszcze i to jest ich troche do tego taka jakby kaszka i czasami wagry juz widze. I wlasnie pytanie czy wysyp przez prawie dwa tyg po takim leczeniu to nmormalne? Moze isc do dermatologa na kontrole wczesniejsza? Dodam jeszcze że twarz myje 2 razy dziennie żelem Iwostin Purritin, a krem nawilajacy zaczaloem teraz uzywac przy Zinerycie Cetaphil MD. Moje pryszcze przed leczniem to byly takie czerwone, ropne bardziej , a teraz przy tym Zinerycie wychodzi duo takich bialych ;// Ehh Pomozcie! ;) z gory dzieki;p

Gość cococc
powiem Ci tak ja miałam tradzik przez 8 lat, chodzilam od dermatologa do dermatologa przez te wszystkie lata i kazdy przepisywal mi najdrozsze leki i na troche pomagaly ostatnio zaczelam leczyc sie na wlasna reke, kupilam krem Kailas, jest on z himalajskich ziół, koszt ok 25zł, po miesiacu czasu wszystko mi zginelo;) takze polecam bardzo i zycze powodzenia;)