Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bozennaa28

Lekarze których boisz się o coś zapytać bo staje sie niemily- znacie takich?

Polecane posty

Gość Bozennaa28

Tez macie w swoich miastach niemilych lekarzy ktorzy zaraz wrzeszcza lub sie naburmuszaja jak czlowiek cos zapyta o swoja chorobe lub chce wiedziec cos wiecej??? Ja chodze do takich lekarzy prywatnie.. mam takie dwie lekarki- sa bardzo dobre, slynne na cale miasto, ale charaktery maja tak paskudne ze szkoda gadac. Czlowiek nic nie moze ich sie zapytac bo zaraz podnosza glos, albo naburmuszaja sie. Sa takie ze nic nie wolno ich sie spytac- mimo ze gto prywatna wizyta i placi sie!! Poj**ane sa, ale co zrobic.. jak dobrze lecza to trzeba do nich chodzic. Tak to bym nie chodzila do nich. U was w miastach tez sa takie bufony??

Gość jestem na NIE
Choćby niewiem jakie cudowne efekty leczenia przynosiłyby mi takie "miłe" wizyty, to do BUFONA NIE PÓJDĘ 😠 Dobry lekarz, musi oprócz wiedzy posiadać także kulturę osobistą. :p

Gość lekarze na ogol traktuja
ludzi jak idiotow, fakt,ze maja do czynienia z roznymi, idiotami tez. Uwazam,ze jako czlowiek wyksztalcony, nie jestem na tyle durna,zeby nie zrozumiec tego, co sie dzieje w moim organizmie, jesli mi ktos wytlumaczy. Tyle,ze nie kazdy lekarz potrafi to objasnic.

Gość Nesessitka
Znam takich idiotow tez.