Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakju

Mój facet i N_K

Polecane posty

Gość sakju
No może to przesada żeby to nazwać rozkazywaniem, bo jak właśnie ostatnio go o tę nk spytałam to powiedział "rób co chcesz" ale tonem wskazującym, że nie podoba mu się to i że nie chce żebym to zrobiła. Gdybym założyła konto to pewnie wkurzałby się, założyłby też ale pewnie po jakimś czasie by mu przeszło... Ale profil bez zdjęć i bez nazwiska to całkiem dobr pomysł :P

Gość a co chcecie kupic za 100
to akurat mozna latwo zablokowac!!

Gość mgddfgfg
No ja mam nazwisko, bo jednak to portal żeby mnie ludzie odnaleźli, a mam bardzo rzadkie nazwisko, więc i zdjęcia nie potrzeba. A po co Ty się go pytasz, że chcesz założyć? Nie rozumiem, chcesz, to zakładasz i już :).

Gość a co chcecie kupic za 100
chodzi mi o te glupie oceny etc... a zdjecia kazdy daje jakie chce, ja mam duzo, ale sa to np. moje zdjecie z dziecinstwa, z teraz z roznych imprez, wycieczek, niekoniecznie zagranicznych dla mnie... i nie mam na celu lansowania swojej osoby ani chwalenia sie czymkolwiek

Gość mgddfgfg
Tak wiem, że można zablokować, ale chodzi tak w ogóle, ze to mnie wkurzyło te oceny choćby ;)

Gość luuuuggggiiii
ja cio mowie nie mam nic ani znajomych na profilu, za to kiedy chce to sobie wyszukam i pogadam z kolegami z klasy...kiedys mialam pod nazwiskiem ale bez zdjecia to mi jacys goscie pisali glupoty i mialam problemy z chlopakiem, i wcale sie nie dziwie bo ja tez bym nie chciala, pomyslcie jaki to dobry punkt dla psycholi, upodoba sobie jakas dziewczynke mala lub wogole kogos i ma dane jak na tacy! gdzie kogho znalezc...sama mam mlodsza siostre i jestem ostrozna na takie rzeczy...dobrego to to nic nie wrozy...napewno a do zdrady tez popycha, proste nie masz co robic to siadasz na nasza klase i szukasz osob, moj chlopak kiedys chcial zalozyc to mu tez powiedzialam ze wolalabym sie w to nie mieszac ani zebys ty tego nie robil zyjemy sobie spokojnie to nam bzdury sa nie potrzebne, istnieje tez gg zeby pogadac ze znajomymi---

Gość luuuuggggiiii
i co nie zalozyl a nic na nim nie wymuszalam...po jakims czasie przyznal mi racje...

Gość xxBlondiexx
Autorko uwierz mi że przez takie idiotyczne portale typu NK rozwala się wiele związków ... ze mną też tak było... Jestem z moim chłopakiem 2,5 roku a przez NK CIAGLE SIE KŁÓCIMY ...

Gość luuuuggggiiii
dokladnie, przez taka glupote mozna stracic zaufanie do drugiej osoby...a co innego gdy ktos jest singlem,wtedy nk jest dobrym miejscem zeby kogos poznac..ja jednak dziekuje...

Gość mgddfgfg
Co do tego odszukiwania, to się nie zgodzę. No jak napiszesz nazwisko i jakieś duże miasto, to myślisz, że Cię odnajdzie ktoś? Nie wpadajmy w przesadę...Ludzie mieszkający w małym miasteczkach albo wsiach często nie piszą ich nazw dla bezpieczeństwa, bo wtedy faktycznie dość łatwo ich znaleźć...Często jak się pracuje w jakieś firmie, to bywa, że na tej stornie jest też masa Twoich danych...

Gość luuuuggggiiii
dobrze ja obecnie jestem za granica, ale mieszkam w malym miasteczku w pl i moja siostra ma profil z imieniem i nazwiskiem, jak jej to przetlumaczyc gdy wszystkie kolezanki z klasy maja...to jest szajs i juz...od znajomego do znajomego do czyjegos znajomego i juz sie wszystkich kojarzy mniej wiecej glupota, ja tam czasem wole podgladac z ukrycia, a pewnie ci co maja sie zastanawiaja czemu ta nie ma naszej klasy pewnie ma takie zycie i takie to i tamto prze glupota

Gość mgddfgfg
Ja nie szukałam wrażeń na NK i nic mnie tam złego nie spotkało, ani nikt mnie nie nagabywał.

Gość mgddfgfg
Trzeba to traktować z przymrużeniem oka, bo wiadomo, że ludzie chcąc się tam zaprezentować z jak najlepszej strony, co często nie idzie w parze z kim rzeczywistym życiem.

Gość luuuuggggiiii
masz racje...ja nie generalizuje i nie oskarzam wszystkich no ale jaki kon jest kazdy widzi wiec gdy wchodzisz na czyjsc profil to od razu widac po co on tu jest papa

Gość mgddfgfg
Dobrze by było jakby ten portal był dozwolony powiedzmy od 18 roku życia ;), bo dużo tego badziewia jest przez takich 10-16 latków. No ale tak się nigdy nie stanie, bo takie małolaty generują największy ruch na takich portalach i najwięcej się na nich zarabia.