Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

dlaczego wybieram i zakochuje sie w nieodpowiednich facetach?

Polecane posty

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

nie wiem dlaczego tak mam moze ktos mi pomoze ?:(

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
jak lubie? lubie jak mnie oszukuje, oklamuja, krzywdza?:O:O

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
:(

madziulkaaaa podswiadomie wybieramy sobie takich facetow, ktorzy nas beda krzywdzic. moze jestesmy masochistkami? nie wiem. sama nie znalazlam na to odpowiedzi.

Gość Lili-ana
zastanów się jak to było jak byłas dzieckiem, jak traktowali Cie rodzice, jakie miałas z nimi stosunki. Moze znajdziesz tu jakąs analogię do tego jakich mężczyzn obecnie wybierasz

Bo jesteś kobietą, a wasze wybory są nieracjonalne :)

Gość zakapiur
Gdybys zakochala sie w kims idealnym, ulozonym, grzecznym, ktory by cie nigdy nie oszukal, nie zdradzil, byl na kazde twoje zawolanie, to bys sama kogos takiego zostawila, stwierdzajac ze sie nim znudzilas. Takie sa kobiety.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
nie wiem, ostatnio zakochalam sie w facecie z ktorym tylko dw arazy porozmawialam i to bardzo krotko i tak "czesc co u ciebie itd jak w pracy"...i co? mija 2 lata a ja nie moge sie odkochac:O:O debilka ze mnie w dodatku go nie widuje, wiem ze ma dziewczyne , aha i raz sie pocalowalismy , wsumie nic wielkiego a mi odbilo:O:O:o

postanawiam poprawe - no to masz odpowiedz madziulkaaaaaaaaaa ile masz lat? wydaje mi sie ze jeszcze młodziutka jestes

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
mlodziutka?????????? oj nie wlasnie, mam 25 lat :Owiec widze ze cos jest nie tak ze mna:O

postanawiam poprawe Praca nad sobą i to bardzo solidna to głowna rzecz jaką powinnaś się zająć. Poczytaj sobie tu na forum topik pt: "czy jestes w związku w którym partner molestuje Cię psychicznie" - tam na pewno znajdziesz coś dla siebie.

25 lat to wcale nie tak dużo, ja mam 28 i dopiero teraz zaczynam "mądrzeć" tzn dochodzić do tego kim jestem i czemu postępuję tak, a nie inaczej - pracuję nad sobą, czytam książki psychologiczne i filozoficzne, których jest pełno w necie, wystarczy poszukać

Lili ana dziekuje. nie mam teraz partnera, ale jak sie zakocham to wlasnie w takim co nie potrafi dawac mi milosci. ciezko nad tym samemu pracowac, poczytam wiec topik.